Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Naturskønne cykel- og vandreruter
Hyggelige ferieboliger midt i skoven
Indendørs vandland og wellness
Børnevenlige aktiviteter og faciliteter
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Wellness-område
Mod gebyr
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Wellness-område
Mod gebyr

Bo med familien i fredfyldte omgivelser midt i skoven

Glæd jer til en ferie fyldt med sjove aktiviteter og afslapning i grønne omgivelser for hele familien i det nordlige Holland. På Miggelenberg bor I nemlig midt i skoven i jeres egen komfortable og hyggelige feriebolig. I kan tage på skønne vandre- eller cykelture i naturen samt prøve kræfter med utallige sportsaktiviteter, som f.eks. svævebane, legeslot samt diverse vandsportfaciliteter. Og når I gerne vil bade og svømme, finder I indendørs poolområde med bl.a. rutsjebane, boblebad og wellness område, hvor I kan forkæle jer selv. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Is bar
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini Zoo
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Spabehandlinger
Mod betaling
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 270
Parkering
WIFI
Sport
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Forlystelsespark
Sportsturneringer
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Miggelenberg

Oplev naturen direkte fra ferieboligen

Oplev naturen direkte fra ferieboligen

Omgivet af et naturskønt skovområde, finder I feriestedet Miggelenberg i det nordlige Holland med direkte adgang til gode vandre- og cykelruter. Miggelenberg råder over ialt 270 fritliggende bungalows i forskellig størrelse og indretning, fordelt over hele området. Fælles for ferieboligerne er, at de alle indeholder en lille have med en møbleret terrasse, badeværelse samt et veludstyret køkken med både opvaskemaskine, køleskab, microovn og kaffemaskine.      

Aktiviteter for hele familien på Miggelenberg

Aktiviteter for hele familien på Miggelenberg

Et ferieophold på hollandske Miggelenberg byder på en lang række muligheder for, at både store og små familiemedlemmer er sikret en sjov og oplevelsesrig ferie. I kan nemlig prøve kræfter med en lang række forskellige typer sportsaktiviteter på feriestedet, herunder svævebane, bowling, minigolf, legeslot, trampolin, vandsportområde samt konkurrencer, guidede ture og leg arrangeret på feriestedet. Til de mindste findes desuden en mini-gård med dyr samt mulighed for at hilse på bjørnen "Bollo", som er feriestedets egen sjove maskot.      

Indendørs vandland og mulighed for wellness

Indendørs vandland og mulighed for wellness

Når I bor på Miggelenberg, har I fri adgang til feriestedets eget vandland med indendørs pool med bl.a. rutsjebane, børnebassin samt boblebad. Her er altså masser af muligheder for, at hele familien kan boltre sig eller tage en forfriskende dukkert i vandet. Og hvis I trænger til at koble helt fra og forkæle jer selv, har I mulighed for dette i wellness-området, hvor I har mulighed for at få skønheds- og massagebehandlinger (mod gebyr).

Lækre smagsoplevelser både ude og hjemme

Lækre smagsoplevelser både ude og hjemme

Når I bor på Miggelenberg, har I mulighed for at vælge netop hvad og hvor I vil spise på jeres ferie. Feriestedet har nemlig flere forskellige lækre spisesteder, som passer til enhver smag. Her finder I både restaurant, Brasserie, snackbar samt take-away. Så hvad enten I er til morgenmad, frokost, aftensmad eller blot vil nyde et hurtigt måltid eller is, finder I dette på Miggelenberg. Og hvis I hellere vil spise hjemme I jeres egen feriebolig, kan I købe et bredt udvalg af dagligvarer, snacks, drikkevarer og lokale specialiteter på feriestedets egen parkshop / minimarked. 

Udforsk naturen og familievenlige attraktioner

Udforsk naturen og familievenlige attraktioner

Miggelenberg er den perfekte base for oplevelser i naturen for hele familien, da har direkte adgang til skoven fra feriestedet. Tag på vandretur eller cykeltur i den naturskønne De Hoge Veluwe National Park og oplev den hollandske natur på tætteste hold. I kan også tage på udflugt til abe-parken Apenheul i Apeldoorn (ca. 13 km.) eller den zoologiske have Burgers´Zoo i Arnhem (ca. 23 km.) samt forlystelsesparken Julianatoren i Apeldoorn (ca. 16 km), som byder på mere end 60 forlystelser for hele familien.