Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Mondi Holiday Hotel Oberstaufen

Feriested med fantastiske faciliteter

Dette feriested ligger på en skråning i en parklignende have, som er omgivet af skov. Her kan man finde svømmebassin, spa og sauna. Her er også et fitnesscenter, og forskellige aktiviteter som tennis, squash, bowling og billiard. Ydermere er der restaurant og børneklub. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Nærmeste by
Oberstaufen, 1 strings.metrics.kilometers²

Ferieboliger - Mondi Holiday Hotel Oberstaufen

Velkommen til Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen

Ferielejlighederne på Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen

Ferielejlighederne på Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen

Ferielejlighederne på Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen er fordelt i 10 forskellige huse og alle lejligheder er godt indrettet. Her er tekøkken med kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Mange af ferielejlighederne er med terrasse eller balkon, hvor der kan være udsigt til de smukke alper. Badekåber tilbydes mod et tillægsgebyr.

Book en ferielejlighed til dette skønne feriested online her, eller kontakt os telefonisk på 7015 4141. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Faciliteter på Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen

Faciliteter på Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen

Feriestedet har mange fantastiske faciliteter. Her er et indendørs poolområde med svømmebassin. Der er desuden også wellnessområde med whirlpool, dampbad, sauna og spa. Her er det også muligt at tilkøbe forskellige behandlinger. Derudover er der også en fitnessrum. Derudover er der forskellige sportsaktiviteter som tennis, squash, bowling og billiard. De små i familien kan hygge sig i børneklubben og i legerummene imens. På stedet finder I en god Middelhavsrestaurant med hjemmelavet pasta, pizzaer og lækre antipasti.


Området omkring

Området omkring

Vil I udforske området og se spændende seværdigheder, er der gode muligheder for det. Som gæst på dette Mondi-Holiday Alpenblickhotel Oberstaufen modtager I et Oberstaufen Plus-kort, som giver gratis adgang til mange forskellige attraktioner. Det kan eksempelvis være et badeland eller bjergbaner. Derudover ligger feriestedet kun 20 minutters gang fra centrum af kurbyen Oberstaufen. Her kan I både finde restauranter og butikker.