Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 150 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Top Faciliteter
Strand
Sand, 150 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Et sandt velvære mekka

Feriestedet Nakara byder på velvære med pools, wellness og fitness. Derudover er feriestedet placeret kun 150 meter fra stranden. Ferielejlighederne er 2- eller 3-værelses og har gode køkkenfaciliteter og en balkon eller en terrasse. I finder også både restaurant og bar på Nakara. Kontakt os på telefon 7015 4141, for flere informationer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 150 m
Andre faciliteter
Hæveautomat
Tæt på
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Ferieboliger - Nakara

Velkommen til Nakara

En badeferie med wellness

En badeferie med wellness

Kun 150 meter fra feriestedet Nakara finder I en lang sandstrand ved Cap d'Agde, hvor I kan nyde lange gåture, snuppe en dukkert i havet eller bygge sandslotte. Nakara har et skønt poolområde med tilhørende solterrasse i midten af feriestedet. Fra stranden er der rig mulighed for flere forskellige vandsportsaktiviteter Derudover har I også muligheden for virkelig at forkæle jer selv i wellnessområdet, hvor der er både sauna, spa og tyrkisk bad. 

Faciliteter på Nakara

Faciliteter på Nakara

Feriestedet har egen restaurant, hvor I kan få jer et lækkert måltid mad når sulten melder sig. Der er også en hyggelig bar, hvor I altid kan få en lille forfriskning. Ferielejlighederne er indrettet med fine køkkener, så hvis I vil lave mad hjem, er der også mulighed for det. Blot 300 meter fra Nakara finder I et supermarked, hvor I kan handle det ind I skulle få brug for til madlavningen. I kan også tage ind til det nærliggende Cap d'Agde, hvor I vil finde massevis af hyggelige restauranter. 

Om området Languedoc-Rousillon

Om området Languedoc-Rousillon

I Languedoc-Rousillon har I muligheden for at gå på opdagelse i den smukke natur, og samtidig opleve fantastiske byer og de bedste badestrande. Langs provinsen finder I knap en 250 kilometer lang kyststrækning med de skønneste badestrande ved Middelhavet. Landskabet er smukt med store vinmarker og frodige områder. Tag på vandretur i bjergene eller udflugter til naturparker. I kan opleve storbyen Montpellier hvor I kan se historiske bygningsværker, smuk strandpromenade og hyggelige fortovscaféer.