Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Dejlige ferieomgivelser
300 meter til stranden
Udendørs swimmingpool
Kulinariske oplevelser
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
200 m
Supermarked
200 m
Bar
200 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 300 m
Restaurant
200 m
Supermarked
200 m
Bar
200 m

En skøn oase i fine omgivelser

Oasi ligger blot 300 m fra sandstranden i Lido del Sole. Feriestedet består af en 8 etagers bygning med elevator, hvor der på øverste etage er en stor solterrasse og i haven en indbydende swimmingpool samt legeplads for de små. Lejlighederne er veludstyrede med både kaffemaskine, mikroovn og SAT-TV, og der hører reserveret parkering med til hver bolig. Går jeres næste familieferie til Oasi, vil I få en afslappende rejse med gode faciliteter og dejlige omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
200 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Oasi ferielejligheder

Lad jer indkvartere på Oasi

Lad jer indkvartere på Oasi

Med en ferie til Oasi har I de bedste forudsætninger for at koble helt af med Oasis rolige beliggenhed og ideelle placering i forhold til stranden. Da ferielejlighederne kun ligger 300 meter fra stranden, kan I nemt slentre til den smukke Adriaterhavskyst og nyde et par varme solskinstimer ved vandet, mens familiens mindste kan lege i timevis i sandet. 

I kan ligeledes snuppe en forfriskende dukkert i den udendørs swimmingpool, som er beliggende mellem høje træer ved ferielejlighederne. Jeres næste ferie kan bestilles online her på vores website eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Kulinariske oplevelser

Kulinariske oplevelser

Når sulten trænger sig på, kan I nøjes med blot at gå 200 meter til den nærmeste restaurant, hvor der bliver serveret retter fra det italienske køkken. Italien er kendt for sin gastronomi i hele verden, som har et væld af retter til enhver smag. 

Om det er pizza, en cremet pastaret eller et glas vin, er Italien mestre i at give jer en smagsoplevelse, I sent vil glemme. Det italienske køkken benytter få råvarer af høj kvalitet, hvor særligt ingredienser som olivenolie, friske tomater og parmesan er gengangere i det udsøgte italienske retter.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Foruden Oasis fantastiske placering i forhold til havet ligger disse hyggelige ferielejligheder i Bibione, som er en by, der især er kendt for sin lange kyststrækning. Om aftenen kan I gå rundt i butikker, nyde en lækker middag på en af de mange restauranter eller få serveret en godt glas vin eller en forfriskende sodavand for at runde dagen af på hyggelig vis med familien. 

Trænger I til komplet afslapning og velvære, kan I drage nytte af Bibione Spa for at koble helt af. Der er mulighed for at leje cykler, ride, spille tennis eller besøge attraktionerne i det lokale tivoli. 

Er I på kør-selv ferie, kan I svinge forbi Lignano, som ligger ca. 10 minutters kørsel væk. I Lignano er der både vandland, zoologisk have, en temapark, golf samt en masse butikker, lækre restauranter og livlige barer. I vil bestemt ikke komme til at kede jer med en ferie i Oasi ferielejligheder.