Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Spændende udflugter i området
Bungalows i fredelige og grønne omgivelser
Indendørs- og udendørs poolområde
Gode legefaciliteter og sportsaktiviteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Bo i komfortable ferieboliger og oplev den hollandske natur

Giv familien en mindeværdig ferieoplevelse på Orveltermarke i det nordlige Holland. På feriestedet kan både store og små slappe af, hygge sig eller prøve kræfter med et hav af fritidsaktiviteter, leg, sport og underholdning. Og til familiens vandhunde findes der både et indendørs vandland og en udendørs pool, så I kan tage en dukkert uanset vejret. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Vandland
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
Bager
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini Zoo
Miniklub
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Bordfodbold
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Petanque
Sportsfaciliteter
Forlystelsespark
Multisportsbane
Sportsturneringer
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Orveltermarke

Nyd ferien i rolige og naturskønne omgivelser

Nyd ferien i rolige og naturskønne omgivelser

Når I bor på hollandske Orveltermarke, kan I se frem til en ferie fyldt med hyggelige og underholdende stunder i selskab med familien. I bor i af de 227 bungalows, som feriestedet råder over. Lige udenfor jeres feriebolig finder I masser af plads til aktiviteter på feriestedet og udflugter i områdets naturskønne omgivelser. Og I kan tilbringe feriedagene fra jeres egen lille have og terrasse, som hører til feriestedets bungalows. Her kan I også nyde jeres måltider, da ferieboligerne alle er udstyret med et velfungerende køkken hvor I kan tilberede alle jeres favoritretter.

Giv børnene en sjov og oplevelsesrig ferie

Giv børnene en sjov og oplevelsesrig ferie

Feriestedet Orveltermarke er den perfekte feriedestination for børn og barnlige sjæle. Der findes nemlig både indendørs legeplads, natur-sti, legepladser, trampolin samt en særlig ø; Adventure Island, hvor der løbende arrangeres sjove og spændende aktiviteter for børnene. Og familiens mindste medlemmer kan glæde sig til at møde feriestedets maskot bjørnen "Bollo", som underholder børnene på ferien.  

Tag en dukkert både indendørs og udendørs

Tag en dukkert både indendørs og udendørs

Hvad enten I gerne vil tage en forfriskende dukkert eller boltre jer i vandet indenfor eller udenfor, er der mulighed for dette på Orveltermarke. I finder nemlig et indendørs vandland, med bl.a. vandrutsjebane og børnebassin, hvor hele familien kan hygge sig. Og vil I hellere nyde den friske luft og solen, kan I også svømme og boltre jer i den naturlige udendørs pool, som er omgivet af et grønt græs-areal, hvor I kan sole jer og slappe af på jeres ferie.   

Spis lækre måltider både ude eller hjemme

Spis lækre måltider både ude eller hjemme

Når I bor på feriestedet Orveltermarke, kan I vælge mellem flere forskellige spisesteder. I finder noget for enhver smag, hvad enten I er store eller små. Få en kulinarisk oplevelse til middags- eller aftensmåltid på Restaurant Zin, snup en lækker pizza, hjemmelavet is, smoothies eller et andet hurtigt måltid i snackbaren. Og vil I hellere tilberede jeres favoritmåltider i egen bungalow, finder i et varieret udvalg af dagligvarer, snacks, drikkevarer og specialiteter i feriestedets eget supermarked, som også tilbyder brød/bager-service med levering direkte til døren af jeres feriebolig.    

Udforsk nærområdet og Drenthe-regionen

Udforsk nærområdet og Drenthe-regionen

Orveltermarke er et rigtigt centralt udgangspunkt for oplevelser i naturen til fods eller på cykel. På feriestedet kan I leje et bredt udvalg af cykler til både børn og voksne, som giver jer mulighed for at udforske kilometervis af grønne cykelruter og naturstier, som kendetegner den hollandske Drenthe-region og omfatter skovområderne ved Sleenerzand, Schoonloo og Gees. Og hvis I gerne vil opleve områdets attraktioner, kan I f.eks. tage til museums-byen Orvelte, som bringer jer tættere på 100-års historie (ca. 2 km fra feriestedet) eller den zoologiske Widlands Adventure Zoo Emmen, som ligger ca. 19 km. fra Orveltermarke.