Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Bungalows i fredelige og grønne omgivelser
Gode legefaciliteter og sportsaktiviteter
Indendørs- og udendørs poolområde
Spændende udflugter i området
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Animation
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Animation
Indendørs pool

Bo i komfortable ferieboliger og oplev den hollandske natur

Giv familien en mindeværdig ferieoplevelse på Orveltermarke i det nordlige Holland. På feriestedet kan både store og små slappe af, hygge sig eller prøve kræfter med et hav af fritidsaktiviteter, leg, sport og underholdning. Og til familiens vandhunde findes der både et indendørs vandland og en udendørs pool, så I kan tage en dukkert uanset vejret. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Vandland
Solterrasse eller grønt område
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Take Away
Pizzaria
Restaurant
Snack bar
Bar
Andre faciliteter
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini Zoo
Mini golf
WIFI
Cykeludlejning
Bowling
Sportsfaciliteter
Trampolin
Forlystelsespark
Sports turneringer
Multisportsbane
Sport
Petanque
Bordfodbold
Generelt
Parkering
Butikker
Bager
Supermarked
Underholdning
Mini klub
Animation

Velkommen til Orveltermarke

Nyd ferien i rolige og naturskønne omgivelser

Nyd ferien i rolige og naturskønne omgivelser

Når I bor på hollandske Orveltermarke, kan I se frem til en ferie fyldt med hyggelige og underholdende stunder i selskab med familien. I bor i af de 227 bungalows, som feriestedet råder over. Lige udenfor jeres feriebolig finder I masser af plads til aktiviteter på feriestedet og udflugter i områdets naturskønne omgivelser. Og I kan tilbringe feriedagene fra jeres egen lille have og terrasse, som hører til feriestedets bungalows. Her kan I også nyde jeres måltider, da ferieboligerne alle er udstyret med et velfungerende køkken hvor I kan tilberede alle jeres favoritretter.

Giv børnene en sjov og oplevelsesrig ferie

Giv børnene en sjov og oplevelsesrig ferie

Feriestedet Orveltermarke er den perfekte feriedestination for børn og barnlige sjæle. Der findes nemlig både indendørs legeplads, natur-sti, legepladser, trampolin samt en særlig ø; Adventure Island, hvor der løbende arrangeres sjove og spændende aktiviteter for børnene. Og familiens mindste medlemmer kan glæde sig til at møde feriestedets maskot bjørnen "Bollo", som underholder børnene på ferien.  

Tag en dukkert både indendørs og udendørs

Tag en dukkert både indendørs og udendørs

Hvad enten I gerne vil tage en forfriskende dukkert eller boltre jer i vandet indenfor eller udenfor, er der mulighed for dette på Orveltermarke. I finder nemlig et indendørs vandland, med bl.a. vandrutsjebane og børnebassin, hvor hele familien kan hygge sig. Og vil I hellere nyde den friske luft og solen, kan I også svømme og boltre jer i den naturlige udendørs pool, som er omgivet af et grønt græs-areal, hvor I kan sole jer og slappe af på jeres ferie.   

Spis lækre måltider både ude eller hjemme

Spis lækre måltider både ude eller hjemme

Når I bor på feriestedet Orveltermarke, kan I vælge mellem flere forskellige spisesteder. I finder noget for enhver smag, hvad enten I er store eller små. Få en kulinarisk oplevelse til middags- eller aftensmåltid på Restaurant Zin, snup en lækker pizza, hjemmelavet is, smoothies eller et andet hurtigt måltid i snackbaren. Og vil I hellere tilberede jeres favoritmåltider i egen bungalow, finder i et varieret udvalg af dagligvarer, snacks, drikkevarer og specialiteter i feriestedets eget supermarked, som også tilbyder brød/bager-service med levering direkte til døren af jeres feriebolig.    

Udforsk nærområdet og Drenthe-regionen

Udforsk nærområdet og Drenthe-regionen

Orveltermarke er et rigtigt centralt udgangspunkt for oplevelser i naturen til fods eller på cykel. På feriestedet kan I leje et bredt udvalg af cykler til både børn og voksne, som giver jer mulighed for at udforske kilometervis af grønne cykelruter og naturstier, som kendetegner den hollandske Drenthe-region og omfatter skovområderne ved Sleenerzand, Schoonloo og Gees. Og hvis I gerne vil opleve områdets attraktioner, kan I f.eks. tage til museums-byen Orvelte, som bringer jer tættere på 100-års historie (ca. 2 km fra feriestedet) eller den zoologiske Widlands Adventure Zoo Emmen, som ligger ca. 19 km. fra Orveltermarke.