Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Palamos Studios

Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 150 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
200 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 150 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
200 m
Bar

Skønt område og skønne faciliteter

Palamos Studios ligger i feriebyen af samme navn. Både ferielejlighederne og selve feriestedet er total renoveret. På feriestedet er der et dejligt udendørs poolområde med spabad. Feriestedet ligger 150 meter fra en dejlig sandstrand og der er kun 200 meter til indkøbsmuligheder. Der er 400 meter til centrum af Palamós, hvor der er en hyggelig havn og en gammel bymidte med snævre, stejle gader og stræder. Et godt valg for dem, som gerne vil kombinere strand-byliv. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 150 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
200 m
For børn
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Hammam
Jacuzzi
Generelt
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Palamos
Nærmeste lufthavn
Girona, 2.9 km
Parkering
Garage - mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Palamos Studios

Ferielejlighederne på Palamos Studios

Ferielejlighederne på Palamos Studios

Ferielejlighederne på Palamos Studios har en opholdsstue med tv, samt et tekøkken med mikroovn, komfur og køleskab. Det er ligeledes muligt at benytte sig af hårtørrer og gratis toiletartikler på badeværelset, samt en værdiboks. Alle lejlighederne har gratis WiFi og aircondition. Ferielejlighederne er desuden med balkon og havemøbler. 

Book online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7015 4141. De vil hjælpe dig på bedste vis med at besvare spørgsmål og give vigtige informationer. 

Faciliteter på Palamos Studios

Faciliteter på Palamos Studios

Der er gode faciliteter I kan benytter jer af under jeres ophold i en ferielejlighed på Palamos Studios. Her er et lækkert udendørs poolområde med et dejligt spabad og en tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. Derudover er der en vaskeservice og en døgnåben reception, hvor I kan få hjælp og informationer om eksempelvis udflugter. Mod et tillægsgebyr er der også egen parkering. 
Strand og by

Strand og by

Kun 150 meter fra Palamos Studios finder I en dejlig sandstrand ved Costa Bravas smukke kyst. Vil I lave mad hjemme i egen ferielejlighed, kan I finde indkøbsmuligheder blot 200 meter fra feriestedet. Derudover er der kun 400 meter til centrum af Palamós som har en fin havn og en hyggelig, gammel bymidte med snævre og stejle gader. Det er også muligt at finde restauranter og barer her.