Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Rolig beliggenhed tæt på stranden
Lyse og komfortable ferieboliger
Skønt poolområde med flere pools
Tag på udflugt til populære Valencia
Top faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
1 km
WIFI
Bar
1 km
Top faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
1 km
WIFI
Bar
1 km

God beliggenhed og lækkert poolområde

Palm Beach ferielejligheder ligger i udkanten af den populære badeby Alcossebre. På Palm Beach er der flere forskellige pools, og stranden ligger i gåafstand derfra. Der er masser af grund til at tage på badeferie i det sydlige Spanien i Palm Beach' ferielejligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 800 m
Pool
Solarium
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
1 km
Restaurant
1 km
Andre faciliteter
WIFI
Generelt
Nærmeste by
Alcossebre, 3 km
Nærmeste lufthavn
Barcelona
Parkering
Ved siden af boligen

Velkommen til Palm Beach

Indlogering på Palm Beach

Indlogering på Palm Beach

Overvejer I Palm Beach som jeres kommende feriested, kan I forvente afslapning i betagende omgivelser, fine faciliteter og rummelige ferielejligheder. Ferielejlighederne har fuldt udstyrede køkkener med køleskab, mikroovn, ovn og kogeplader samt badeværelse. Fordelen ved en ferielejlighed er nemlig, at I har den fulde frihed til selv at vælge at kokkerere dagens måltider hjemme i afslappede omgivelser eller gå ud at spise og nyde den lokale gastronomi. Ønsker I gode råd og tips til at skræddersy drømmerejsen, kan I kontakte vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. Har I låst jer fast på ferielejligheden for jeres kommende ferie, kan I bestille direkte her på vores website.

Faciliteterne på Palm Beach

Faciliteterne på Palm Beach

Palm Beach er oplagt for jer, der drømmer om at koble af fra hverdagens stress og jag i varmen. Disse ferielejligheder omkranser det betagende poolkompleks, hvor der står eksotiske palmer rundt om, og hvor I kan nyde solen på det grønne græs, der står i flot kontrast til de hvide lejligheder og blå swimmingpool. Når varmen bliver for meget på jeres egen terrasse, kan I nemt gå fra terrassen direkte ud til poolen og snuppe en forfriskende dukkert.
Skøn strand i nærheden

Skøn strand i nærheden

Der er rig mulighed for at hoppe en tur i Middelhavet og nyde en dag på stranden, når I bor i Palm Beach ferielejligheder. Ferielejlighederne ligger kun 800 meter fra nærmeste strande. I kan blandt andet tage til Romana Beach, som er en af de nærmeste strande, som er en dejlig sandstrand for hele familien. Her ligger der gode indkøbsmuligheder med forskellige supermarkeder og gode restauranter, som I kan tage til, når I skal nyde aftenens middag ude og gerne vil slippe for madlavningen selv.

Besøg charmerende Valencia

Besøg charmerende Valencia

Palm Beach ferielejligheder ligger ca. halvanden times kørsel fra Spaniens tredje største by, Valencia, som I endelig ikke må snyde jer selv for en endags-tur til denne perle af en spansk storby. I kan blandt andet slentre rundt på en af Spaniens flotteste og mest betagende indendørs fødevaremarkeder, Mercado Central. Her er der alt, hvad hjertet begærer af spanske delikatesser, som I kan købe med hjem og kreere en lækker middag med. Det er også en stor oplevelse at besøge Ciudad de las Artes y las Ciencias, som er kunstarternes og videnskabernes by, som er skabt med moderne arkitektur, hvor hele familien vil blive fascineret af det enorme akvarium samt eksperimentarium. Ønsker I en dukkert i havet, ligger Valencia ud til kysten med en dejlig strand til.