Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Panorama Lodge

Alt det får I:
Luksuriøse lejligheder
Formiddabel udsigt
Rummelige lejligheder
Flotte køkkener
Top faciliteter
Restaurant
100 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
100 m
Top faciliteter
Restaurant
100 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
100 m

Velkommen til Panorama Lodge

Disse nybyggede hytter med lejligheder, ligger lidt oppe af bjergsiden i Schladming med en fantastisk udsigt. Her ånder fred og ro og luften er ren. Alle lejligheder er indrettet med træmøbler og naturmaterialer og har et fuldt udstyret køkken med alle bekvemmeligheder. Tæt på ligger søsterhotellet hvor man kan besøge restauranten og wellness-afdelingen mod gebyr. Læs mere
Læs mere
Luk
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 15 km
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Nærmeste by
Schladming
Ferietema
Hotel

Panorama Lodge i Schladming

Mad og drikke

Mad og drikke

Når I bor på Panarama Lodge har I mulighed for at tilkøbe pension (morgenmad, aftensmad eller halvpension). Måltiderne indtages på søsterhotellerne som ligger lige ved siden af Panorama Lodge. Enten på Hotel Erzherzog eller Landhaus Huberts.

Om byen Schladming

Om byen Schladming

Schladming er en hyggelig alpeby med en lang række muligheder. Selve byen har en gågade med en masse udbud af butikker, cafeer og restauranter. Der er også et stort friluftsbad, hvor man mod entré, kan bruge en del timer med sol og badning. Der er en togstation midt u byen og det er nemt lige at hoppe på, og fx tage en udflugt til Salzburg.

Sommerkort med mange aktiviteter

Sommerkort med mange aktiviteter

Dette kort som giver adgang til en meget lang række aktiviteter og rabatter på entreer, kan tilkøbes på stedet. Der er næsten uudtømmelig mange muligheder. Tag fx op på gletscheren og oplev at stå med fødderne i sne, midt om sommeren. En masse action aktiviterter, eventyr til de mindste og meget andet venter.