Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Panoramic Bad Lauterberg

Alt det får I:
Gode muligheder for en aktiv ferie
Kun 3 timer fra Hamborg
Idyllisk beliggenhed i Harzen
Dejligt indendørs poolområde
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Velkommen til Panoramic Bad Lauterberg

Hvis I trænger til at komme lidt væk, ikke vil køre for langt, men gerne vil finde en feriebolig, der ikke er for dyr, så er Panoramic i Bad Lauterberg i Harzen et genialt sted for jeres ferie. Harzen byder på bjergtagne naturoplevelser og gode muligheder for aktiv ferie. Panoramic et dejligt feriested for alle aldersgrupper med gode faciliteter, som fx indendørs pool, som I kan nyde efter en dejlig dag med frisk luft. Book Panoramic Bad Lauterberg Halvpension PLUS og få mad og drikkevarer med i prisen. Læs mere herunder. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Miniklub
Ferietema
Aktiv ferie
All Inclusive/pension
Mini ferie
Generelt
Nærmeste by
Bad Lauterberg, 2 km
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Sprog
Engelsk, Tysk
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Sport
Minigolf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Underholdning
Animation

Panoramic Bad Lauterberg i Harzen

Om Panoramic

Om Panoramic

I udkanten af den lille by, Bad Lauterberg, ligger dette hyggelig feriested langt fra det hektiske byliv, men i det smukke og naturskønne Harzen. Godt placeret i den idylliske Dietrichstal-dal kan I nyde udsigt til frodige bjergsider fra ferielejlighedens balkon, samt benytte de mange faciliteter på feriestedet. Lyder dette som en ferie for jer, kan I booke online eller ringe til os på telefon 70 15 41 41.

Ferielejlighederne

Ferielejlighederne

Feriestedet består af 2 huse, der ligger dejligt i skovkanten af den smukke dal og idylliske by Deitrichstal. Husene hænger sammen i underetagen, hvor der er en hyggelig ”Bierstube” og restaurant. Her er der også en hyggelig solterrasse med servering af drikkevarer.

Ferielejlighederne er hyggelige og godt indrettet. og her får I det bedste udgangspunkt for afslapning på jeres ferie til Harzen. 

Mere om feriestedet

Mere om feriestedet

Som gæst på Panoramic Bad Lauterberg er der gratis adgang til poolen i hotellets nederste etage. Mod gebyr kan I benytte saunaområdet med forskellige typer af saunaer, solarium, massage samt det lille fitnessrum. Ganske tæt på hotellet finder I badelandet hvor man mod gebyr har adgang til en masse badesjov.

Omgivelser og muligheder

Omgivelser og muligheder

Harzen er blandt mange aktive naturelskere et godt vandreområde, og mountainbikere er heller ikke til at holde fra bjergsiderne. Inden for en afstand af 20 kilometer finder I mange smukke natursteder med søer, floder og bjergtinder. Tag for eksempel til Bloksbjerg, det højeste bjerg i Harzen, hvor det også siges, at heksene flyver hen til Sankt Hans. Bloksbjerg ligger i nationalparken Harzen, hvor I kan tage tog rundt i parken og komme til Bloksbjerg via en meget smuk rute!

Sovesofa eller etageseng - bedst til børn

Sovesofa eller etageseng - bedst til børn

Boligerne på Panoramic Bad Lauterberg er 48 m2, og egner sig derfor bedst til 2 voksne med evt. 1-3 børn. Da personnummer 3, 4 og 5 skal sove i en etageseng eller på en sovesofa, er det mest velegnet til (mindre) børn. Jo ældre børn og medrejsende er, jo mere trang vil lejligheden føles. Så hvis I rejser flere generationer sammen eller med "voksne børn", vil vi anbefale, at I bestiller en ekstra bolig - og gør os opmærksom på, at I gerne vil placeres tæt på hinanden. Så vil Panoramic Bad Lauterberg gøre deres bedste, for at det kan lade sig gøre.