Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Piccolo Paradiso

Alt det får I:
Idyllerisk beliggende ved Toscolano
Skøn udsigt over Gardasøen
Dejligt pool område
Inkl. Familien hit pension - morgen, middag og aftensmad
Top faciliteter
Strand
Småsten, 2 km
Helpension
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
Top faciliteter
Strand
Småsten, 2 km
Helpension
Særskilt børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 2 km

Smuk udsigt over havet

I et skønt, idyllisk område blot 2 kilometer fra Toscolano ligger det skønne Hotel Piccolo Paradiso. Vandglade sjæle kommer til at elske det 4-stjernet hotel, som byder på flere skønne pools at pjaske i, hvoraf den ene er placeret på en tagterrasse med en betagende udsigt. Når der skal slappes af, kan I hoppe en tur i jacuzziet eller lægge benene op på en solseng og nyde solens stråler. Blot et par kilometer fra hotellet ligger Gardasøen, hvor I kan tage en dukkert eller prøve kræfter med sjove vandsportsaktiviteter. I bliver desuden forkælet med gode måltider i Hotel Piccolo Paradisos restaurant, hvor I slipper for at slæbe pungen med, for I prisen er både morgenmad, frokost og aftensmad inkluderet. Hotellet er suveræn til en afslappende badeferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Småsten, 2 km
Pool
Særskilt børnepool
Klorvand, May - September
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Udendørs pool
Klorvand, May - September
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Leje af værdiboks
Sportsfaciliteter
Golf
2 km
Bordtennis
Wellness/Spa
Jacuzzi
Pension
Helpension
Omgivelser
Nærmeste bus station
2 km
Generelt
Parkering
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 212 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 2 km
Underholdning
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk, Fransk
Animation
Mini klub
I højsæsonen
Ferietema
Hotel

Velkommen til Hotel Piccolo Paradiso

Overdådige poolmuligheder og nær strand

Overdådige poolmuligheder og nær strand

På dette hotel er der nogle helt suveræne muligheder for at få dækket behovet for at svømme, plaske og lege. Ved hotellets solterrasse er der nemlig et skønt poolområde! Her finder I en stor, dejlig pool, hvor I kan blive kølet ned på de lange, solrige dage. Der er naturligvis også en børnepool, hvor de små trygt kan boltre sig. Her er desuden et skønt jacuzzi, hvis I har brug for lidt ekstra forkælelse, og rundt omkring poolområdet er der naturligvis liggestole til fri afbenyttelse. Derudover er der på hotellet en skøn tagterrasse med en helt sublim udsigt, hvor I finder endnu en pool. Ud over de smukke pools på hotelområdet, er der heller ikke langt til søen. Blot et par kilometer fra hotellet finder I nemlig den fantastiske Gardasø, som med god grund tiltrækker masser af turister hvert eneste år!

Restaurant, bar og café

Restaurant, bar og café

Når I har nydt en dejlig soldag på stranden eller ved poolen, er der brug for et godt måltid mad til at lade batterierne op! Heldigvis behøver I ikke bevæge jer særlig langt for at få stillet sulten, for der er nemlig en skøn restaurant på hotelområdet. Her kan I få udsøgte retter, som vil falde i god jord hos både børn og voksne. Derudover er der en café på stedet, hvor I kan få lækker kaffe og andre varme drikke dagen igennem. Hvis I trænger til at blive kølet ned, kan I gå i baren, hvor der kan købes massevis af skønne drinks og forfriskende cocktails.

"Familien Hit"

"Familien Hit"

Hotel Piccolo Paradiso tilbyder sine gæster konceptet "Familien Hit". Prisen er nemlig inkl. morgen, frokost og aftensmad. Til frokost og aftensmad er der rød/hvid vin eller 1 øl samt soft drink inklusiv i prisen. Under børneunderholdningen er der også kolde drikke til de små. Hotel Piccolo Paradiso tilbyder altså de perfekte rammer til familieferien.

Masser af oplevelser i vente i nærområdet

Masser af oplevelser i vente i nærområdet

Gardasøen har længe været et populært turistmål grundet den skønne natur og den dejlige sø. Omkring søen er der mulighed for at prøve kræfter med alverdens former for vandsport, og generelt er det et fantastisk sted til afslapning i solen! Hvis I er til golf, ligger der en skøn golfbane blot et par kilometer fra hotellet, og den er bestemt et besøg værd! Desuden er der rig mulighed for at tage på udflugt fra hotellet – for eksempel kan I besøge de hyggelige byer Salò eller Riva del Garda, som begge ligger tæt på Hotel Piccolo Paradiso. Hvis I vil vide mere eller har brug for hjælp til at booke, så ring til os på 7015 4141.