Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Restaurant
Legeplads
Bar

Pineto - Palmeparadis på Korsika

Pineto ligger på en tynd stribe af land i den nordøstlige del af Korsika - mellem en stor lagune og naturreservat på den ene side og havet på den anden side. Med en stor pool i Pineto, er der ikke mangel på unikke bademuligheder. På Pineto har man palmer over det hele, solsenge ved poolen og stranden. Der er masser af aktiviteter på stedet, som vandsport, fitnesshold og underholdning til alle aldre. Korsika byder på unikke oplevelser, en speciel kultur og et fantastisk landskab, så om man oplever øen på gåben, cykel eller bil eller slapper af på Golfe de Lozari, så kan man ikke undgå at have en uforglemmelig ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Aktiviteter ved strand
Vandski
Generelt
Grill tilladt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Bordfodbold
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Tennis

Pineto - Badeparadis på Korsika

Pineto - Velkommen til dit paradis

Pineto - Velkommen til dit paradis

Pineto ligger på en tynd stribe af land mellem en stor lagune og naturreservat på den ene side og havet på den anden side. Med en sotr pool i Pineto, er der ikke mangel på unikke bademuligheder. På Pineto har man palmer over det hele, solsenge ved poolen og stranden. Der er masser af aktiviteter på stedet, som vandsport, fitnesshold og underholdning til alle aldre. 

Kulinariske oplevelser

Kulinariske oplevelser

Der er en restaurant på Pineto, som byder på regionale specialiteter, såvel som internationale delikatesser. Baren byder også på snacks til dem som er lidt brødflove mellem måltider. Man kan også købe ind og levere sit eget måltid i det inkluderede køkken i ferieboligen. Der ligger også restauranter ned til stranden, så gå en smuk tur ned ad stranden og find en restaurant som ser indbydende ud og nyd solnedgangen imens.

Bademuligheder

Bademuligheder

Hos Pineto kan du hoppe i feriestedets egen pool med palmer ved poolkanten. Man kan nyde vandsportscenterets udbud af aktiviteter eller nyde solsengene og slappe af. Hvis man vil kan man tage håndklædet nogle ekstra meter ned til stranden og ligge i sandet og nyde det krystalklare vand.
Lidt om Pineto og området

Lidt om Pineto og området

Korsika er kendetegnet ved sine klipper ved kysten, bjerge inde på øen, smukke landsbyer ved kysten og specielle kultur. Selvom det er en fransk ø, kan man godt fornemme et italiensk præg. På selve Pineto er der en hel masse aktiviteter, som bliver udbudt til stedets gæster. Ellers kan man relativt nemt komme rundt på øen og opleve byerne, maden og udsigterne. Kystlinjen er helt speciel med klipper helt ud til vandet, med bløde sandstrande og krystalklart vand.