Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Lejligheder i frodig natur
Populært feriecenter
Kæmpestort poolområde
Direkte til privat strand
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads

Direkte til privat strand

Det er ikke tilfældigt, at feriecentret Polynesia er det mest populære feriecenter på hele den kroatiske halvø, Istrien. Polynesia er nemlig et helt fantastisk sted at holde ferie. Beliggende direkte ned til privat strand og det azurblå hav, med et kæmpestort og lækkert poolområde og med moderne og lyst indrettede ferieboliger, er rammerne virkelig sat for en skøn ferie for hele familien. Hver lejlighed har en skøn terrasse eller altan ud til et frodigt og grønt område – det perfekte sted at nyde morgenkaffen! Hvis I har spørgsmål til Polynesia eller området, skal I endelig ikke tøve med at give os et kald på telefon 70 15 41 41. Så vil vi gøre vores bedste for at besvare jeres spørgsmål. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
May - September
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
Poolbar
Take Away
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
For børn
Legeplads
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Ferietema
Strandferie
Generelt
Hæveautomat
Internet café
Mod betaling
Nærmeste bus station
3 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 86 km
Nærmeste tog station
35 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sport
Bowling
Mod betaling
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Vand aerobics
Yoga

Velkommen til ferielejlighederne Polynesia i Istrien

Skønt poolområde og fantastisk strand

Skønt poolområde og fantastisk strand

Feriebyen har et fantastisk poolområde med en smuk udsigt over det azurblå hav. Området består af en stor rund swimmingpool samt en lavvandet børnepool til de mindste. Der er altså noget for vandhunde i alle aldre! Trænger I til at mærke sandet mellem tæerne i stedet, så skal I blot bevæge jer få meter, før I befinder jer på en skøn klippestrand med det krystalklare vand, som Kroatiens strande er så kendte for, og som tiltrækker tusindvis af turister hver sommer. Stranden er endda tildelt det internationale Blå Flag, som er jeres sikkerhed for, at I bader et sted, hvor vandkvaliteten er fuldstændig i top.

Restaurant, cafe og snackbar

Restaurant, cafe og snackbar

Når den lille sult melder sig, kan I købe lækre frokostretter i snackbaren på stranden eller i den hyggelige cafe ved poolen. Når dagen går på hæld, kan I hoppe på det lille tog, som kører i pendulfart mellem Polynesia og den hyggelige by, Umag, som ligger cirka tre kilometer væk. Her ligger restauranterne som perler på en snor langs hele havnepromenaden, og I kan virkelige få forkælet jeres smagsløg med den fantastiske kroatiske gastronomi. Det er altså, hvis I ikke vil spise på stedets hyggelige restaurant, som tilbyder en lækker buffet med internationale, men også klassiske, kroatiske retter.

Indkøb på stedet

Indkøb på stedet

Hver ferielejlighed på Polynesia har et veludstyret køkken, hvor man så nemt som ingenting kan kreere lækre måltider til hele familien. Når køleskabet skal fyldes op, behøver I slet ikke at tage ind til byen for at handle. For centralt på resortet ligger et supermarked, hvor I kan få friske, lokale råvarer, såsom frisk frugt og grønt, mælk til kaffen og morgenbrød. Det bliver simpelthen ikke nemmere at være på ferie, når den holdes på feriestedet Polynesisa.

Om området

Om området

På stedet er der masser aktiviteter at tage sig til. Dyst på tennisbanen, snup et spil minigolf, eller lej en cykel og udforsk områdets fantastiske natur, samt opdag små paradisstrande. Har I mod på en lidt længere udflugt, ligger den historiske by Pula 90 kilometer fra Polynesia. Byen var i mange år under belejring af romerne, hvilket har sat sine tydelige spor i arkitekturen i byen. Det har blandt andet betydet, at Pula har en af verdens ældste og største romerske arenaer. Her er der hele sommeren igennem store koncerter og teateropsætninger, som med garanti er en kæmpe oplevelse.