Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Lagoon formet
Særskilt børnepool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Lagoon formet
Særskilt børnepool
Legeplads

Smukke og romantiske omgivelser

Pont Royal en Provence ligger i smukke og romantiske omgivelser i den dejlige region Provence i Frankrig. Feriestedet har gode og lyse ferielejligheder som er komfortabelt indrettet. Book ferielejlighed hertil hvis du ønsker en ferie med masser af ro, afslapning, sjove aktiviteter og gode faciliteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Lagoon formet
Særskilt børnepool
Bermudashorts ikke tilladt
Bølgepool
Vandrutsjebane
For børn
Legeplads
Generelt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Mallemort, 2 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sport
Beachvolley
Petanque
Ridning
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Mod betaling
Fodbold
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Tennis
Mod betaling
Zumba
I højsæsonen
Underholdning
Animation

Velkommen til Pont Royal en Provence

Læs mere om Pont Royal en Provence

Læs mere om Pont Royal en Provence

Pont Royal en Provence ligger i en 180 hektar park i fantastiske omgivelser, som danner rammen for en ferie fyldt med ægte franske oplevelser. Feriestedet har gode og lyse lejligheder, der alle er komfortable. Her er et dejligt poolområde med eksotiske undertoner midt blandt grønne træer. Der er både bølgebad, børneområde, sjove vandrutjsebaner og solterasse. 

Find og book en ferielejlighed på Pont Royal en Provence her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141, allerede i dag.

Sjovt poolområde

Sjovt poolområde

Der er plads til mange timers vandpjaskeri på Pont Royal. Stedet byder på flere swimmingpools, bølgepool, vandaktiviteter for børn, white water rafting flod, samt børnepool, hvor familiens mindste kan hygge sig i trygge rammer. Det er også muligt at køre om kap på Pont Royals sjove vandrutsjebaner. 

Bliver I trætte eller har brug for en pause fra vandpjaskeriet, så kan I læne jer tilbage i en solseng og bliver solen for skarp kan I slå en parasol op. 

Gode oplevelser i vente på Pont Royal en Provence

Gode oplevelser i vente på Pont Royal en Provence

Pont Royal en Provence er en lille ferieby med mange gode faciliteter. Til de små er der både legeplads og legerum, og hvis I har en stor lidenskab for golf, kan I afprøve jeres talent i smukke franske omgivelser. I sommerperioden kan børn mellem 3 måneder og 17 år hygge sig i børneklubberne. Nogle af faciliteterne, samt børneklubberne er mod gebyr.

 Sammen kan I også deltage i de forskellige aktiviteter stedet arrangerer såsom fitness, skattejagter, sportskonkurrencer og meget mere. I kan også deltage i forskellige workshops med håndværk og kulturelle oplæg. I kommer bestemt ikke til at kede jer! 


Spisemuligheder og indkøb

Spisemuligheder og indkøb

Feriestedet har både restaurant og bar, så når sulten og tørsten melder sig, kan I hurtigt finde noget lækkert. Der er også et supermarked, så I har muligheden for at handle ind og lave mad i egen ferielejlighed der har køkken. I kan også besøge byen Mallemort der ligger 3 km fra feriestedet.

Et besøg i Provence

Et besøg i Provence

Provence er en historisk provins i Frankrig omgivet af smuk og bjergrig natur, samt hyggelige landsbyer og historiske seværdigheder. Her er smukke bjergkæder og massevis af lavendelmarker med smukke farver. I kan besøge landsbyer som Vincent van Goghs by, Arles eller pavebyen Avignon. Af seværdigheder kan I besøge Verdon slugterne og se de smukke landelmarker ved Mont Ventoux.