Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Port du Crouesty

Top faciliteter
Strand
300 m
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Legeplads
Top faciliteter
Strand
300 m
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Legeplads

Flotte ferielejligheder med en ideel beliggenhed

Tag på ferie i det skønne franske område Bretagne. I byen Arzon ligger den hyggelige lystbådehavn Port du Crouesty, hvor ferielejlighederne af samme navn ligger placeret mellem havnen og havet. Ferielejlighederne er bygget i den charmerende traditionelel bretonske stil og har en lys og rummelig indretning. På Port Crouesty har i mulighed for at opleve den store lystbådehavn, tage på stranden eller prøve en af de mange aktiviteter, området har at byde på. Det er en fantastisk mulighed for at opleve den charmerende region Bretagne. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
300 m
Pool
Udendørs pool
Babypool
Vandland
Andre faciliteter
Legeplads
Cykeludlejning
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
400 m
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km
Wellness/Spa
Spa behandlinger
Mod betaling
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Generelt
Parkering
Mod betaling

Velkommen til Port du Crouesty

Introduktion til ferielejlighederne Port du Crouesty

Introduktion til ferielejlighederne Port du Crouesty

Pierre & Vacances Port du Crouesty har en beliggenhed mellem lystbådehavnen og havet - begge ligger indenfor gå-afstand. Ferielejlighederne har et flot udseende og er bygget i traditionel bretonsk stil med beton og bindings-værk. Lejlighederne er lyse og hyggeligt indrettet og skaber perfekte afslappende rammer for jeres ophold. Nogle af lejlighederne har altan med flot udsigt ud over havnen, havet eller den fine have. 

På feriestedet er der en legeplads og bordtennis - men i området tæt på er der desuden aktiviteter som golf, tennis, cykelruter, hiking og sejlads. Det er et perfekt sted for vandsportsentusiaster og der er mulighed for at windsurfe, dyrke sejlads eller sejle med katamaran. 

Bademuligheder

Bademuligheder

På Port du Crouesty er der 2 udendørs opvarmede pools, hvor man kan plaske rundt eller nyde den franske sol fra en af solsengene. Hvis i hellere vil bade i havet er der kun 300 meter ned til en lang strand, hvor i kan ligge og nyde havluften og saltvandet. Der er langs stranden lidt klipper i vandet, så man kan med god grund tage sin snorkel med. I horisonten kan de små øer Ile de Houat og Ile de Hoedic anskues.

Lidt om området

Lidt om området

Havnen Port Crouesty er et must at besøge og ligger blot 200 meter fra jeres lejlighed. Der ligger et stort udvalg af både butikker og restauranter med både international og lokale menuer. Det kan anbefales at udforske området omkring Port Crouesty. I kan vandre rundt ud i området, tage på workshops eller opleve den bretanske kultur. Hvis i får mulighed for det kan i besøge den fantastisk flotte klippeø Belle Ile, med masser af små skjulte strande, store klipper og flot natur.