Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Spillehal
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Spillehal

Lækre lejligheder og flot udsigt

Tag til Den franske Riviera og oplev en autentisk og afslappende ferie i det sydlige frankrig, hvor både hav og by er lige ved døren. Port Prestige byder på flotte moderne ferielejligheder og lækre pools lige ved døren. Feriestedet er perfekt til de familier der både vil bade og opleve sydfrankrigs charmerende byliv. Port Prestige ligger i den gamle fisker og ferieby Antibes, placeret mellem byerne Cannes og Nice. Antibes har masser af charme og der er rig mulighed for at gå på udforskning i byens mange aktiviteter og seværdigheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Andre faciliteter
Spillehal
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling, 2 km
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 9- hullers bane - mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
2.5 km
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Generelt
Parkering
Mod betaling

Velkommen til Port Prestige

Feriekomplekset Port Prestige

Feriekomplekset Port Prestige

Port Prestige er et flot feriekompleks til jeres ferie. Der er udendørs pool, spabad og solterrasse og er er et perfekt sted til en afslappende ferie. Ferielejlighederne er udstyret med alt hvad i har brug for og de har alle en altan. Nogle af lejlighederne har tilmed egen privat jacuzzi på altanen! Port Prestige har derudover en optimal placering i byen Antibes og ligger samtidig kun 100 meter fra strand.

Book online eller kontakt vores rejseeksperter på tlf. 70154141, som sidder klar til at hjælpe jer.  Den gamle fiskerby Antibes

Den gamle fiskerby Antibes

Oplev den glamourøse havn, Port Vauban, den største lystbådehavn på hele Cote d'Azur. Her kan i se nogle af verdens største yachts lægge til på over 100 meter.

I Antibes ligger mange forskellige flotte sandstrande, så der er mulighed for at prøve lidt forskelligt. Den tætteste strand ligger ikke mere end 100 meter fra Port Prestige.

Der er mange forskellige aktiviteter og seværdigheder i byen. Gå på udkig på et af de mange museer eksempelvis på det flotte Picasso museum (Château Grimaldi), se det gamle Fort Carré eller prøv Rivieraens største vandland Aquasplash.

indkøb og restauranter

indkøb og restauranter

Gå på udkig i den gamle hyggelige bydel med små snoede stræder er fyldt med hyggelige restauranter, særprægede butikker, små torve og ikke mindst det lokale marked, Marche Provencal. Her kan i købe alt fra frisk fisk, grøntsager, oste og lokale specialiteter. Der er masser af lækre caféer og restauranter i byen og der er et stort udvalg af forskellige typer - det er bare med at prøve dem!