Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
300 meter til Cavallino
Skønne ferielejligheder
Poolområde til familien
Ved Adriaterhavets strande
Top faciliteter
Direkte til strand
Udendørs pool
Strand
Sand
Supermarked
300 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Direkte til strand
Udendørs pool
Strand
Sand
Supermarked
300 m
Bar
100 m

Feriested med skønt poolområde

Drømmer du og familien om en ferie ved Adriaterhavets skønne strande, så er Residence Porto Sole lige noget for jer. Feriestedet har gode ferielejligheder og de perfekte faciliteter til en afslappende ferie. Gode pools, skøn udsigt og lækker strand næsten lige uden for jeres dør, gør det til den perfekte kombination for en fantastisk familieferie. Området omkring Adriaterhavet emmer af feriestemning, og her er mange gode udflugts muligheder at finde, meget tæt på ferieparken, hvor I kun er 300 m fra byen Cavallino. Jeres perfekte ferie starter altså lige her. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
Strand
Sand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Butikker
Supermarked
300 m
Bar/Restaurant
Bar
100 m
Diskotek
3 km
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 40 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Velkommen til Portosole

Lækkert poolområde og privat strand

Lækkert poolområde og privat strand

Centrum på Portosole er det skønne poolområde, med en stor swimmingpool og en separat børnepool til de små. I de to pools kan der leges og plaskes med vand, men der er også lagt op til ren afslapning. Poolområdet er nemlig omkranset af en lækker solterrasse, hvor man kan dase, læse eller bare nyde synet af de andre gæster i poolen. Fra solterrassen har I en fantastisk udsigt ud over havet og mindst lige så vigtigt, så har I udsigt over den private badestrand, der hører til ferieparken. Den lækre sandstrand ligger nærmest lige uden for feriestedet, så I har ikke langt til salte skumsprøjt og sand mellem tæerne.

Lokale råvarer og gode vine

Lokale råvarer og gode vine

I kan selvfølgelig altid lave mad i jeres ferielejlighed, men området byder på en masse lækre råvarer, som I kan smage i udsøgte retter på områdets mange hyggelige restauranter. I Cavallino, som ligger lige op ad feriestedet, finder I mange fine restauranter, hvor familien kan forkæles med en dejlig middag og god vin. Her findes også hyggelige cafeer og  barer, hvor I kan få jer en kold øl eller varm kop kaffe og nyde stemningen, når solen er gået ned.

Handl med de lokale

Handl med de lokale

Hvis I skal handle fødevarer, eller kreditkortet bare brænder for at blive brugt, så er der heldigvis kun 300 meter til den nærmeste by Cavallino. I Cavallino kan I købe ind, så I selv kan lave mad i jeres lejlighed, men der er også rig mulighed for ferie shopping i de hyggelige butikker. I finder alt fra souvenirs, smykker, tøj til strandlegetøj og brugskunst.

Besøg Venedig

Besøg Venedig

Ferieparken ligger i et skønt område, og der er masser at tage sig til lige uden for Porto Sole. Der er kun 300 meter til byen Cavallino, der byder på ægte italiensk charme. I kan besøge byens mange butikker, få jer en skøn middag på en af de mange autentiske restauranter eller nyde en traditionel italiensk is. Hvis I vil på en lidt længere udflugt end til Cavallino, er det helt oplagt at tage til Venedig. Venedig er den perfekte heldagstur fra  Porto Sole, og byen er altid et besøg værd. Her kan I prøve at sejle i de berømte gondoler, lade jer fare vild i de snævre gader og få et ordentlig indskud af spændende kultur.