Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Bar

Presqu'île du Ponant - Unikt feriested med en formidabel placering

Presqu'île du Ponant har alt hvad naturen har at byde på: åbne og grønne områder og en skøn lagune og så er der kun 800 meter til stranden. Man kan tage et utal af smukke cykelruter. En vandpark på 1000 m² med udsigt over Ponant-lagunen. En stor opvarmet pool med tilhørende børnebassin. Derudover kan man vælge mellem en masse fritidsaktiviteter, blandt andet prøve vandsportsskolen. Presqu'île du Ponant tilbyder op til 24 forskellige aktiviteter om dagen, så hvis man vil lave noget skal man ikke lede længe. Det er også et sted til afslapning og det kan nemt gøres ved poolen, på stranden, i restauranten eller i de behagelige, moderne ferieboliger. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Diskotek
For børn
Legeplads
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Omgivelser
Casino
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Ridning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Golf
3 km
Tennis

Presqu'île du Ponant - Sydfransk paradis

Presqu'île du Ponant - Fantastisk feriested til alle

Presqu'île du Ponant - Fantastisk feriested til alle

Presqu'île du Ponant er et lækkert sted at bo. Receptionen og barområdet er nyrenoveret. Restauranten er nydesignet og boligerne er ommøblerede og redekorerede, så det meste man kan se på stedet er nyt. Der er underholdning hver dag og det er arrangeret af et utroligt søgt og hjælpende personale. Stedet indeholder så mange forskellige ting, så man kan aldrig kede sig. Så læn dig tilbage og nyd dit ophold hos Presqu'île du Ponant.

Massere af muligheder for kulinariske oplevelser

Massere af muligheder for kulinariske oplevelser

Presqu'île du Ponant har sin egen restaurant som kan anbefales. Her finder du regionaler specialiteter og internationale delikatesser. Man kan også gå i supermarkedet i nærheden og handle ind og så lave mad i sit eget køkken i ferieboligen. Hvis man ikke vil lave maden selv, kan man passende tage i én af restauranterne som ligger i lokalområdet. Der er massere af restauranter at vælge i mellem, så det skulle ikke være svært at finde noget der falder i lige præcis din smag.

Aktiviteter

Aktiviteter

Der er et væld af aktiviteter i Presqu'île du Ponant og i området! I poolen kan man svømme eller deltage i svømmeundervisningen eller water aerobics. Der bliver også arrangeret fitnessarrangementer af "Les Mills". Der er også en vandpark, hvor man kan prøve en helt masse ting. Der er flere cykelruter i området, så man kan leje en cykel og drage ud for ejendommen og udforske. Dette er blot nogle af det ting man kan tage sig til under sit ophold her.
Lidt om området

Lidt om området

Presqu'île du Ponant ligger i La Grande Motte, som er en hyggelig og livlig by. Det kan anbefales at tage ned til marinaen og nyde sin aftensmad på én af restauranterne ud til vandet. Hvis man er villig til at køre lidt, kan man også tage en dagstur til Montpellier. Montpeller har flot arkitektur, smukke parker, en flot flod, som strømmer igennem byen. Man kan også finde slotte lidt udenfor byen.