Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
100 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Top faciliteter
Strand
100 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Fantastisk beliggenhed ved strand og by

Feriestedet Promenade des Bains er et dejligt sted til jeres næste ferie under varme himmelstrøg og er en perfekt måde at opleve den franske middelhavs-atmosfære. Promenade des Bains er perfekt til de familier der både vil opleve hyggeligt byliv og dejlige strande. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i den hyggelige by Saint-Raphaël belliggende på den populære kyststrækning Cote d'Azur også kaldet Den franske Riviera. Det er en populær turist destination, og det er der bestemt en grund til - kendt for sit flotte blå vand, fine strande og smukke bjerge. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
100 m
Andre faciliteter
Arrangerede udflugter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
350 m
Generelt
Nærmeste by
300 m
Nærmeste lufthavn
Nice, 64 km
Parkering
Mod betaling

Velkommen til Promenade des Bains

Ferieboligkomplekset Promenade des Bains

Ferieboligkomplekset Promenade des Bains

Promenade des Bains er et 7 etagers lejligheds kompleks med beliggenhed i byen Saint Raphaël. På Promenade des Bains finder i behagelige lejligheder, som har alt hvad i har brug for på jeres ferie. De er udstyret med aircondition, tv, eget badeværelse, og så har ferielejlighederne et køkken med opvaskemaskine, køleskab og induktions-kogeplader, så i har mulighed for selv at tilberede jeres måltider. Alle lejlighederne er selvfølgelig let tilgængelige med en elevator. I jeres ferielejlighed kan i passende slappe af efter en lang dag i den fransk middelhavs-varme.

Ring ind og hør mere på 70 15 41 41


Sea & City

Sea & City

Promenade des Bains har en fantastisk placering, som har fået navnet 'Sea & City' beliggenhed, da den ligger placeret tæt på både by og havet. Promenade des Bains er placeret blot 80 meter fra en fin sandstrand og 300 meter fra centrum af Saint-Raphaël. Det gør feriekomplekset til en oplagt ferie, hvis man både vil opleve fine strande og hyggeligt byliv. Promenade des Bains ligger desuden i et af byens rolige kvarterer, væk fra de mest larmende gader og stræder i Saint Raphaël.

Saint Raphaël

Saint Raphaël

Saint Raphaël er en lille livlig ferieby på den franske kyststrækning Cote d'Azur mellem byerne Cannes og Saint Tropez. Saint Raphaël har en smuk placering på grænsen mellem flotte bjerge på den ene side og azurblå vand på den anden side. St-Raphaël byder på flotte sandstrande samt en hyggelig marina, hvor store yachts ligger til. Byen har brede muligheder for shopping samt et stort udvalg af forskellige typer restauranter og caféer. Den gamle hyggelig bydel Quartier du village skal opleves, som er kendt for sine sævre gader og pladser, hvor der hver morgen er blomster- og grønsags-marked.