Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
WIFI
Bar
Top faciliteter
Strand
WIFI
Bar

En smuk udsigt til en dejlig ferie

P&V Blanes Playa ligger blot et stenkast fra den skønne sandstrand i Blanes, hvor I kan slappe af til bølgernes brus, nyde solen og blive kølet ned i Middelhavet. Disse moderne ferielejligheder har gratis WiFi samt en fantastisk beliggenhed ved havet. Nyd det brede udvalg af aktiviteter, der er på stranden såsom dykning, snorkling, windsurfing og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand
Bar/Restaurant
300 m
Andre faciliteter
Inkl. på hele feriestedet
Aktiviteter ved strand
Generelt
Barcelona

Velkommen til P&V Blanes Playa

Læs mere om Blanes Playa her

Læs mere om Blanes Playa her

P&V Blanes Playa er et optimalt feriested for jer, der ønsker en rummelig ferielejlighed og en base tæt på stranden med mulighed for at få et strejf af storby i Barcelona. Disse ferielejligheder har balkon,, de fleste med havudsigt. Ferien kan bestilles direkte her på vores website, eller I kan vælge at booke rejsen i gennem vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som er behjælpelige med vejledning til jeres drømme-destination.


Restauranter og barer

Restauranter og barer

Der ligger et væld af gode restauranter rundt omkring Blanes Playa, så der er ikke langt fra jeres lejliged til et udsøgt måltid. Endnu kortere er det, hvis man køber ind i supermarkedet og forbereder måltidet i sit køkken, der har alt det udstyr, man skal bruge. Den store fordel ved ferielejligheder er nemlig, at I har den fulde frihed til at gøre lige, hvad I vil og tilmed kreere nogle af dagens retter selv. Det kan være tiltrængt at spise hjemme i mere afslappede rammer nogle dage for blot at hygge med familien.

Udforsk det spændende område

Udforsk det spændende område

Der ligger flotte naturområder omkring Blanes Playa, hvor man kan vandre rundt og nå til fantastiske udsigtsposter. Man kan dykke i vandet, da det er helt klart såvel som snorkle. I kan også leje cykler og udforske området eller sejle i kajakker og drage ud på vandet. I kan også vælge at tage en dagsudflugt til den spanske storby, Barcelona, og nyde byens rige kultur i Parc Güell, Las Ramblas, Camp Nou eller L Sagrada Familia. Barcelona er spækket med oplevelser, og I kan også blot glæde jer til at smage de gastronomiske perler, det spanske køkken byder på. Om det er lækker tapas, paella med friskfanget skaldyr eller et godt glas rødvin fra en af de spanske egne vil I savne Spaniens specialiteter, når I drager hjem igen.