Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
WIFI
Bar

Perfekt beliggenhed i Fuengirola

Pyr Fuengirola er det ideelle valg, hvis I drømmer om at rejse til den spanske solkyst og bo centralt tæt på både by og strand. Pyr Fuengirola er et meget populært og velkendt rejsemål, hvor mange af gæsterne vender tilbage år efter år. Feriestedet rummer en hyggelig atmosfære, som er drevet med personlig service fra det venlige personale. Pyr Fuengirola byder på et dejligt poolområde for hele familien, lyst indrettede lejligheder og tæt beliggenhed til stranden med kun 300 meter fra byens centrum og togstationen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 300 m
Pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Udendørs pool
Babypool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Snack bar
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Spillehal
WIFI
Leje af værdiboks
Generelt
Nærmeste lufthavn
Malaga
Parkering
Garage - mod betaling
Sportsfaciliteter
Golf
3 km

Velkommen til Pyr Fuengirola

Indlogering på Pyr Fuengirola

Indlogering på Pyr Fuengirola

Pyr Fuengirolas ferielejligheder er rummelige og lyse, som alle har en møbleret balkon eller terrasse. Der er både aircondition, TV, privat badeværelse samt tekøkken i lejlighederne, så I kan tilberede lidt mad og spise i mere afslappede rammer i lejligheden. Pyr Fuengirola har en fantastisk beliggenhed på strandpromenaden i Fuengirola overfor marinaen og utrolig tæt på stranden. Når I skal til og fra lufthavnen, tager det blot 25 minutter, eller I kan vælge at tage toget, som ligger kun 300 meter fra Pyr Fuengirola. Familiens næste ferie kan bestilles direkte her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.

Ren afslapning ved pool og strand

Ren afslapning ved pool og strand

I kan godt glæde jer til at geare helt ned fra hverdagens stress og jag ved Pyr Fuengirolas poolkompleks. Der er både en swimmingpool for de større samt et børnebassin for de mindste, som begge er opvarmede. I kan leje solstole med parasoller ved poolen, og om sommeren kan I nyde kølige drinks fra poolbaren. Med Pyr Fuengirolas tætte beliggenhed til stranden er det optimalt at nyde nogle timer ved Middelhavet, som I kan hoppe i, når I trænger til at blive kølet ned. Stranden ligger kun 3 minutters gang fra ferielejlighederne, så det bliver ikke nemmere.

Hyggelig feriestemning i Fuengirola

Hyggelig feriestemning i Fuengirola

Fuengirola er en populær badeby og et attraktivt rejsemål grundet sine 7 kilometer lange sandstrande, en masse lækre restauranter, barer og cafeer og ikke mindst sin hyggelige atmosfære. Den livlige strandpromenade kan I slentre op og ned ad, og I kan glæde jer til at bade, som særligt også egner sig til børnefamilier, da badevandet er lavt. Nyd udsøgt tapas på en af de mange tapas-barer hvor I for alvor kan smage den spanske specialitet lavet på bedste vis, oplev den smukke lystbådehavn Puerto Deportivo, den storslået udsigt fra byens borgruin Sohail eller tag på marked med de lokale, hvor der er alt fra frisk frugt og grønt til tøj. Uanset om I ønsker at handle eller ej, er markedet interessant at gå rundt i for både store og små.