Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Regina del Garda Suite

Alt det får I:
Toscolano Maderno ved Gardasøen
Kun et stenkast fra stranden
Mange aktivitetsmuligheder i området
Helt nye moderne boliger
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
500 m
Legeplads

Hotel Regina del Garda Suite i Toscolano Maderno

Beliggende kun få meter fra strandbredden til den smukke Gardasø, ligger dette helt nye moderne feriested, der blev indviet i 2019. Her får I alt hvad hjertet kan begære af luksus. Bestil en massage eller spis Italiens gode mad fra Hotel Regina del Garda Suite's egen restaurant. Er du til golf får du 5% rabat på Boglico Golf Club, der har 18-hullers bane. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
Is bar
200 m
Pizzaria
Butikker
Supermarked
500 m
For børn
Legeplads
Ferietema
All Inclusive/pension
Generelt
Handicap faciliteter
Nærmeste by
500 m
Parkering
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Sportsfaciliteter
Fodbold
Tennis
Mod betaling
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter

Velkommen til Regina del Garda Suite!

Et dyp i vandet

Et dyp i vandet

Der findes mange indbydende strande at slå sig ned på ved Gardasøen, Fra Hotel Regina del Garda Suite er der kun ganske få minutters gang til et smukt spot, hvor I kan nyde sommeren på stranden og tage et forfriskende dyp i det turkise vand.

På Hotel Regina del Garda Suite kan I også nyde solen ved den lækre pool. Her er liggestole og parasoller klar til hotellets gæster. Nyd en drink fra baren, læs en bog og lad roen sænke sig over jer.


Faciliteter på Hotel Regina del Garda Suite

Faciliteter på Hotel Regina del Garda Suite

I luksusomgivelser på dette 4-stjernede hotel, kan I forkæle jer selv med en lækker massage eller spaoplevelse.

I får også en skøn restaurant og bar, med et dejligt afslappende opholdsområde, hvor I kan sidde og nyde sommeren med en kaffe eller drink.
Nyd gratis wi-fi og parkering og tag gerne hunden med mod et lille gebyr. Her tennisbaner, billardborde, legeplads og minimarked.

Hotel Regina del Garda Suite samarbejder med Boglico Golf Club, hvor gæsterne får 5% rabat og ligeledes med stalden "Scuderia Castello", hvor man kan leje heste.

Besøg de nærliggende byer

Besøg de nærliggende byer

Tag på en dagstur til charmerende Sirmione, der ligger blot 38 km fra Hotel Regina del Garda Suite. Kør ind over den smukke trækbro og I ankommer til Sirmione - den flydende ø, eller Gardas perle, som byen også kaldes. Her kan I opleve byens smukke borg Castello-Rocca Scaligera, som er en af de bedst bevarede i Italien. Nyd byens liv med et virvar af butikker, restauranter, barer og iscaféer.

Riva del Garda er også en tur værd, hvis man bor på Hotel Regina del Garda Suite. Byen hørte til det Østrig-Ungarske kejserrige frem til 1. verdenskrig, og det kommer til udtryk på den fornemme og unikke arktitektur med søjler og buegange, snørklede, smalle gader og gamle byporte. Her er der også et vældigt liv med restauranter og butikker. Så find et godt sted og nyd en Aperol Spritz. Der er 35 km til Riva del Garda fra Hotel Regina del Garda Suite.