Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Bo i hjertet af Cannes
Moderne ferielejligheder
Pool og 200 m. til strand
Nær restauranter og shopping
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
200 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Særskilt børnepool
Udendørs pool
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
200 m

Flotte ferielejligheder med skøn beliggenhed

Feriestedet Resideal Cannes ligger i det centrale Cannes - og er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske denne dejlige ferieby. Feriestedet er af god kvalitet og tilbyder sine besøgende lejligheder af høj kvalitet. I haven findes et lille poolområde med et børnebassin. Til den populære La Croisette er der ca. 700 meter, og går turen til stranden, findes denne blot 200 meter fra feriestedet. Der er fine restauranter og caféer i nærheden, hvor I kan nyde specialiteter fra det franske køkken. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 200 m
Pool
Særskilt børnepool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Udendørs pool
Bermudashorts ikke tilladt
Bar/Restaurant
Snack bar
200 m
Bar
200 m
Café
Andre faciliteter
Concierge
Hæveautomat
Tæt på
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Leje af værdiboks
Sportsfaciliteter
Fitness
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Nærmeste by
Vaskeri service
Antal lejligheder
Antal: 97
Parkering
Garage - mod betaling
Nærmeste lufthavn
Nice, 30 m
Butikker
Bager
200 m

Velkommen til Resideal Cannes

Læs mere om Resideal Cannes ferielejligheder her...

Læs mere om Resideal Cannes ferielejligheder her...

Resideal Cannes er flotte, moderne ferielejligheder, som er enkelt indrettet med alt, hvad I behøver for et dejligt ophold for både par og børnefamilier. Med en beliggenhed i hjertet af Cannes har I de bedste forudsætninger for at udforske den sydfranske by, som byder på udsøgte restauranter, shoppingmuligheder og en indbydende strand kun 3 minutters gang fra ferielejlighederne. Lyder Resideal Cannes som noget for jer, kan I bestille jeres ferie online her på siden eller kontakte vores kompetente rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for professionel ferierådgivning. 

Faciliteter på Resideal Cannes

Faciliteter på Resideal Cannes

Lader I jer indkvartere på Resideal Cannes, kan I godt glæde jer til at føle jer varmt velkommen i behagelige omgivelser. I kan nyde en forfriskende dukkert i swimmingpoolen, koble af på de omkringliggende solsenge, og familiens mindste kan hygge sig i børnebassinet. Der er mulighed for at handle ind blot 200 meter fra ferielejlighederne, hvor der ligeledes er en dejlig restaurant, hvis der er en aften, I hurtigt skal have mad i de sultne maver. Dette fire-stjernet feriested vil ikke skuffe! 

Bo i Cannes

Bo i Cannes

Resideal Cannes er med sin placering i det centrale Cannes ideel til at opleve denne særlige by. Cannes er en populær by, hvor det sprudler af feriestemning. Den lange sandstrand, strandpromenaden og havnen er livlige steder, hvor der hersker en skøn atmosfære spækket med lækre restauranter, hyggelige caféer og barer samt eksklusive shoppingmuligheder. Tager I til Cannes La Bocca findes der et mere rimeligt prisniveau, når det kommer til restauranter og shopping. Strandene ved La Bocca er gode blot smallere end Cannes'.  

Oplev Den Franske Riviera

Oplev Den Franske Riviera

Den sydfranske kyst emmer af feriestemning og tilbyder en række spændende byer, som I kan besøge i bil fra Resideal Cannes ferielejligheder. Tag f.eks. en dag i Nice som er en stemningsfyldt storby beliggende direkte til havet med en imponerende havnepromenade, interessante museer og smukke pladser. Det kan også være sjovt at ligge et visit forbi det uafhængige fyrstedømme, Monaco. Her kan I se de luksuriøse yachts, det berømte Casino Monte-Carlo og de beundringsværdige, gamle bygninger.