Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Ambassador Suite

Alt det får I:
Tæt på Riva del Garda
200 meter fra Gardasøen
Pool og sjov for børnene
Smukke naturomgivelser
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 300 m
Restaurant
1.2 km
Minimarked
Supermarked
1.2 km
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 300 m
Restaurant
1.2 km
Minimarked
Supermarked
1.2 km
Legeplads

Aktiv familieferie ved Gardasøen

Ønsker du og din familie en aktiv ferie i det naturskønne område omkring Gardasøen, så sæt kursen mod Residence Ambassador Suite-hotellet i Trentino ved den nordligste bred af Gardasøen. Det 3-stjernede hotel ligger blot 200 meter fra Gardasøens klare vand, hvor der venter der en bred vifte af oplevelser og aktiviteter. Prøv kræfter med sejlads, mountainbikes eller endda windsurfing. Residence Ambassador Suite-hotellet har selvfølgelig også et lækkert poolområde, hvor man kan nyde solen. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
300 m
Pool
Udendørs pool
Babypool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
1.2 km
Bar
Café
Butikker
Minimarked
Supermarked
1.2 km
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Jacuzzi
Generelt
Nærmeste by
Riva del Garda, 1.2 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 90 km
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Vaskemaskine
Mod betaling
Vaskeservice
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Håndbold

Læs mere om Residence Ambassador Suite

Residence Ambassador Suite byder børnene velkommen

Residence Ambassador Suite byder børnene velkommen

Skab fantastiske minder om ferien i Italien ved at tage til Residence Ambassador Suite. Her kommer børnene først, og derfor har Residence Ambassador Suite-hotellet også sørget for fantastiske børnepools, som børnene kan plaske fornøjet rundt i, mens de voksne slikker sol på solsengene med udsigt over Gardasøen.  

Børnene kan selvfølgelig også gøre brug af de veludstyrede legepladser, der findes ved Residence Ambassador Suite-hotellet. Her kan man få timer til at gå med de mange gynger og trampoliner, som står til rådighed. 

Dagen starter med morgenmaden

Dagen starter med morgenmaden

For at skabe de bedste rammer om jeres ferie sørger Residence Ambassador Suite for en fantastisk alsidig morgenmadsbuffet. Her er der noget til enhver smag, uanset om man foretrækker vegetariske, fedtfattige eller miljøvenlige retter. 

Når dagen er ved at være omme, kan I besøge en af lokalområdets mange lokale restauranter, der sørger for autentisk italiensk mad og vin.  

Hvis I glemmer tandpastaen derhjemme

Hvis I glemmer tandpastaen derhjemme

Fortvivl ikke, hvis I glemmer at pakke tandpastaen ned, når I rejser mod Residence Ambassador Suite-hotellet. I nærområdet findes der nemlig et stort udvalg af forskellige dagligvarebutikker, hvor I kan købe alt det, som I har glemt eller får brug for i løbet af jeres ferie ved Residence Ambassador Suite. Tag også en tur rundt i Riva del Gardas hyggelige gader, og gør brug af byens mange små unikke butikker.  

Residence Ambassador Suite hjælper med cykelturen

Residence Ambassador Suite hjælper med cykelturen

Ønsker I at opleve den italienske natur omkring Gardasøen på en hel unik måde, så spørg receptionen ved Residence Ambassador Suite om hjælp. Hotellet tilbyder nemlig gratis ture på mountainbikes med en professionel guide.  

Ønsker I at bruge dagen på Residence Ambassador Suite-hotellets områder, kan de mindste deltage i hotellets børneklub. Her bliver der arrangeret en lang række af forskellige aktiviteter rettet mod de mindste. 

Udforsk området omkring Gardasøen

Udforsk området omkring Gardasøen

Residence Ambassador Suite-hotellet ligger utrolig godt placeret, når I vil udforske nærområdet. Italien er nemlig fyldt af museer, ruiner og fantastisk natur, og I skal ikke snyde jer selv for at opleve, hvad områderne ved Gardasøen har at byde på. 

Besøg fx Marmitte dei Giganti, som er en fantastisk geologisk formation, der ligger mindre end 10 minutters kørsel fra Residence Ambassador Suite-hotellet. I kan også træde indenfor ved Museo Alto Garda, som er et fantastisk middelalderslot, hvor malerier og arkæologi udstilles.