Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Residence Calap

Alt det får I:
Rolige omgivelser
Vandre- og cykelture
Veludstyret lejligheder
Italiens største sø
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Rummelige og familievenlige lejligheder nær Gardasøen

Tag hele familien med til Residence Calap i Tignale og nyd sommeren under de lune italienske himmelstrøg. På feriestedet bor I i skønne rummelige lejligheder med en fantastisk udsigt udover Gardasøen. Residence Calap ligger i rolige omgivelser, så I har rig mulighed for at hygge jer og slappe af i jeres ferielejlighed under jeres ophold. Og når I gerne vil udforske området omkring Gardasøen, kan I tage på smukke vandre- eller cykelture i området, dyrke forskellige typer vandsport i Gardasøen eller køre til charmerende Riva Del Garda, som ligger ca. 30 km fra Residence Calap. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 10
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Underholdning
Sprog
Engelsk, Italiensk, Tysk

Velkommen til Residence Calap

Læs mere om Residence Calap

Læs mere om Residence Calap

Når I bor på Residence Calap kan I glæde jer til at bo i komfortable og rummelige ferieboliger med masser af plads til hele familien. Samtlige ferielejligheder har alle en storslået udsigt udover Italiens største sø, Gardasøen. Og I kan nyde udsigten fra enten møbleret balkon eller have, som tilhører samtlige lejligheder. Ferielejlighederne har alle en veludstyret køkkenniche med bl.a. køleskab med fryser, kogeplader, mikroovn og kaffemaskine samt badeværelse med bruser. Alt i alt, danner Residence Calap de perfekte rammer for et skønt og komfortabelt ferieophold i rolige og naturskønne omgivelser i Tignale.           

Spis godt ude eller hjemme på Residence Calap

Spis godt ude eller hjemme på Residence Calap

Hvad enten I ønsker at spise hjemme i jeres egen ferielejlighed eller I hellere vil lade jer forkæle jeres smagsløg på lære lokale restauranter, finder I god mulighed for begge dele. I nærområdet af Residence Calap, finder i nemlig et fint udvalg af restauranter og pizzeriaer, hvor I kan vælge mellem lækre italienske specialiteter samt lokale retter tilberedt af smagfulde friske råvarer fra regionen. I den nærliggende landsby Gardola finder I også et par supermarkeder hvor I kan handle dagligvarer, snacks og drikkevarer, så I selv kan handle ind til jeres måltider og yndlings-retter på Residence Calap.    

Aktiviteter i naturskønne Tignale og Gardasøen

Aktiviteter i naturskønne Tignale og Gardasøen

Hvis I gerne vil opleve området omkring Residence Calap, finder I massevis af naturskønne oplevelser, som venter jer i nærområdet af Tignale. Der findes nemlig masser af forskellige muligheder for at få en oplevelsesrig ferie i naturskønne og rolige omgivelser. Så hvis I er til naturoplevelser med gå- eller vandreture eller cykel- og mountainbike ture,  så udgør Residence Calap en rigtig god base for oplevelser i det storslåede landskab omkring Tignale. Gardasøen byder på flere oplagte muligheder for at dyrke vandsport, herunder kan I nemlig prøve kræfter med windsurfing eller sejlads på Italiens største sø. 

Besøg charmerende Riva del Garda eller Sirmione

Besøg charmerende Riva del Garda eller Sirmione

Residence Calap er et rigtigt godt udgangspunkt for udflugter til charmerende Riva del Garda eller historiske Sirmione. Riva del Garda er Gardasøens 2. største by, og byen giver jer mulighed for at opleve hyggelig italiensk stemning, som I bl.a. finder på den populære brostensbelagte havneplads Piazza Novembre, klokketårnet Torre Apponale og det venetianske rådhus Palazzo Municipale  Endeligt kan I tage til historiske Sirmione, som ligger på en lille halvø i den sydlige ende af Gardasøen. I Sirmione finder I bl.a. på venetiansk- og romersk historie samt ikke mindst en enestående udsigt udover Gardasøen.