Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Campi

Alt det får I:
Udforsk de hyggelige byer
Ferie ved Gardasøen
Naturskønne omgivelser
Bad i pool og sø
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Indendørs pool
Wellness-område
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Indendørs pool
Wellness-område

Familievenligt feriested ved solrige Gardasøen

Beliggende i det smukke italienske landskab finder I Residence Campi. Residence Campi byder på masser af skønne aktiviteter for hele familien. Her finder I blandt andet pool, fitnesscenter, minigolfbane, mm. Ud over den fantastiske Gardasø, finder I også helt unik natur. Derfor er Residence Campi en oplagt destination, om I drømmer om en aktiv ferie eller en afslappende strandferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
5-10km til strand
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Babypool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Café
Snack bar
Wellness/Spa
Wellness-område
Dampbad
Jacuzzi
Sauna
Generelt
Nærmeste by
Bardolino, 1.5 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Betales på stedet
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Tennis
Mod betaling

Læs mere om Residence Campi

Dejlige pools og Gardasøen tæt på

Dejlige pools og Gardasøen tæt på

Udover sin skønne placering tæt på Gardasøen finder I på feriestedet også pools. I har fri adgang til de skønne pools, hvor der let kan tilbringes en sjov dag for hele familien. Der er både indendørs- og udendørspool, så der er mulighed for at få en dukkert, lige meget hvornår på året I kommer. Gardasøen, der ligger tæt på feriestedet, er også en populær destination for badende gæster. Søen har lange strækninger med fin sandstrand og gode badeforhold, så I kan med fordel tage en forfriskende dukkert i søen. Mens børnene plasker rundt i poolen, kan forældrene nyde en kølig drink på en af liggestolene.

Smag på lokale specialiteter

Smag på lokale specialiteter

Når sulten melder sig efter en lang dag med masser af aktiviteter for både børn og voksne, er det altid en fordel, at maden er tæt på. Derfor har Residence Campi både bar og restaurant på stedet, hvor I kan nyde dagens måltider i skønne omgivelser. Her kan I blandt andet smage på klassiske italienske retter, som plejer at være et hit hos både børn og voksne. Restauranten serverer både morgenbuffet, frokost og aftensmad, så der er rig mulighed for at få stillet sulten på feriestedet.  

Shopping og indkøb

Shopping og indkøb

Residence Campi ligger imellem byerne Tremosine og Limone sul Garda, der hver ligger ca. 10 minutters kørsel fra feriestedet. Om sommeren kan I hoppe på en bus til Limone fra stoppestedet, der ligger lige uden for hotellet. I begge byer kan I gøre de nødvendige indkøb til jeres ferie, og I vil også kunne finde lokale specialiteter og små hyggelige butikker. Skulle I få lyst til at tage på shopping i en af områdets større byer, ligger både Verona, Venedig og Milano i overskuelig køreafstand fra feriecentret. Byerne rummer masser af seværdigheder, shopping, kulturelle oplevelser og meget mere.

Kultur, natur og sjove seværdigheder

Kultur, natur og sjove seværdigheder

Residence Campi ligger i kort afstand fra Gardasøen, der er en meget populær feriedestination. Området er særligt kendt for sit varierende landskab med alt fra flade marker til stejle klippesider, så der er masser af skønne naturoplevelser for hele familien. Desuden byder byerne omkring Gardasøen på mange sjove aktiviteter for både børn og voksne. Her finder I både forlystelsesparker, hyggelige byer med butikker og restauranter og masser af charmerende italiensk stemning.