Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Carl & Do

Alt det får I:
Besøg hyggelige Baveno
Gratis adgang til vandland!
Dejlige lejligheder
Enestående udsigt
Top faciliteter
Strand
Småsten, 600 m
Vandland
Inklusiv i prisen, 2 km
Restaurant
600 m
Supermarked
600 m
Bar
600 m
Top faciliteter
Strand
Småsten, 600 m
Vandland
Inklusiv i prisen, 2 km
Restaurant
600 m
Supermarked
600 m
Bar
600 m

Den norditalienske skønhed – Residence Carl & Do

Langt oppe i Norditaliens alpemiljø, tæt på Støvlelandets grænse til Schweiz, ligger den hyggelige by Baveno ud til en af Alpernes største søer, den smukke Lago Maggiore. Det er i disse uovertrufne naturomgivelser, Residence Carl & Do har hjemme. Med sine naturskønne naboer er det luksuriøse feriested en eftertragtet destination for turister og rejsende i alle aldre, der ønsker at udforske det norditalienske miljøs mange perler. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 600 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Vandland
Inklusiv i prisen, 2 km
Bar/Restaurant
Restaurant
600 m
Bar
600 m
Butikker
Supermarked
600 m
Generelt
Nærmeste by
Baveno, 350 m
Parkering
Garage - mod betaling
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 25 km

Velkommen til Residence Carl & Do!

Faciliteter til hele familien

Faciliteter til hele familien

Under et ophold på Residence Carl & Do er der altid noget at foretage sig – både for de voksne og for familiens yngste medlemmer. Med kun få skridt når I bredden af Lago Maggiore med alle dens muligheder, så det er bare at pakke strandtasken og sommerhatten!

Residence Carl & Do byder selvfølgelig på faciliteter, der kan aktivere de dele af familien, der ikke helt kan nyde de stillesiddende aktiviteter længe ad gangen. I feriestedets helt eget playroom kan børn, unge og barnlige sjæle boltre sig med et væld af spil, lege og aktiviteter såsom bordtennis og pool.

Natur og lokalområde omkring Residence Carl & Do

Natur og lokalområde omkring Residence Carl & Do

 Selve Residence Carl & Do byder på mange attraktive muligheder og aktiviteter inden for feriestedets rammer, men der venter også utallige eventyr lige uden for lobbyens døre. Der er rigelig at tage sig til, og med områdets mange muligheder, er der med garanti noget, der tiltaler hele familien.

  • 1,5 km fra feriestedet finder man det store vandland Aquadventure Park, hvor vandhunde i alle aldre kan slå sig løs i de mange swimmingpools, forlystelser, sportsfaciliteter og rutsjebaner.
  • Den charmerende by Baveno byder på ægte, italiensk landsbystemning og romantik med sine smukke kyststrækninger, små fortovscaféer og udsøgte lokalkøkken. Drik en autentisk cappuccino i formiddagssolen eller shop fine souvenirs i byens små forretninger.
  • Med sine 212 kvadratkilometer er Lago Maggiore en af de største søer i alperne. Det klare, rene bjergvand er omkranset af de skovbeklædte alpesider, og hele familien kan få mange timer til at passere, når man begiver sig ud i den fantastiske natur. Udforsk områdets mange vandrestier, hop i en lejet kano, eller slap af i vandkanten på den lokale strand – det er kun fantasien, der sætter grænser!
Gratis vandland og god service!

Gratis vandland og god service!

Serviceniveauet på Residence Carl & Do er i top, og der er ingen tvivl om, at gæsternes behov kommer i første række for det norditalienske feriested. Det skal være nemt, bekvemt og problemfrit at være på ferie, og derfor kan man som besøgende på Residence Carl & Do benytte sig af en række servicefaciliteter, der kan gøre feriens mange eventyr og udflugter nemmere.

  • Fri adgang til Aquadventure Park for Residence Carl & Do's gæster
  • Frit tilgængeligt vaskerum – med feriestedets gode vaskefaciliteter kan I nemt og hurtigt få styr på hele familiens vasketøj efter en udflugt i alperne eller vandparken.
  • Overdækket garage – de norditalienske alper er en yndet destination for familier på bilferie, og derfor er der selvfølgelig sørget for gode, overskuelige parkeringsfaciliteter.
  • Internet og TV – med feriestedets internet og TV-faciliteter er der rig mulighed for at slå benene op og nyde ferien på afslappet vis.