Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Doria

Alt det får I:
Fitness på hotellet
Smuk udsigt over Gardasøen
Historiske byer i nærheden
Tagterrasse med pool
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
Småsten, 400 m
Bar
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
Småsten, 400 m
Bar

Tagterrasse med sublim udsigt til Gardasøen

Der findes mange skjulte perler, når det kommer til feriedestinationer langs Gardasøens bredder, og en af disse er det familieejede Residence Doria. Her bliver du og din familie budt velkommen til et hotel beliggende bare 500 meter fra byens historiske centrum og Gardasøen. I får selvfølgelig både gratis wi-fi, privat parkering i garage, en solid morgenmadsbuffet og en hyggelig tagterrasse med sublim udsigt til Gardasøens blå vand. Her er der desuden et børnevenligt poolområde, der frit kan afbenyttes. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
Småsten, 400 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
400 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Bar
Café
Snack bar
Generelt
Nærmeste by
Garda, 300 m
Nærmeste lufthavn
Verona, 35 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Fitness
Inkl.
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km
Tennis
Mod betaling, 1.5 km

Læs mere om Residence Doria

Poolområde med udsigt

Poolområde med udsigt

Når I besøger Residence Doria, bør I næsten med det samme gå op på tagterrassen og se den fantastiske udsigt ud over Gardasøens blå vand og de imponerende bjerge i baggrunden. På tagterrassen finder I selvfølgelig også Residence Dorias poolområde, som I kan tage en forfriskende dukkert i. 

Gardasøen ligger mindre end 500 meter fra Residence Doria, og fra byens havn kan I selvfølgelig udforske Gardasøen til søs. 

Restauranter og barer i historiske omgivelser

Restauranter og barer i historiske omgivelser

Residence Doria har en lille bar, hvo de voksne kan få en drink, når dagen går på hæld. I må absolut unde jer selv oplevelsen af at sidde med fødderne i poolens vand, mens I ser solen gå ned over Gardasøen.  

Når sulten skal stilles, kan I vandre ned i byens historiske centrum, som ligger små 500 meter fra Residence Doria. Her finder I et kæmpe udvalg af restauranter og barer, som alle serverer uovertruffen lombardisk mad og vin. Næste morgen kan I benytte jer af Residence Dorias morgenmadsbuffet med masser af frisk frugt og brød.

Dagligvarebutikker og shopping i området

Dagligvarebutikker og shopping i området

Skulle det ske, at I har glemt tandpastaen derhjemme, kan I altid smutte over i den nærliggende dagligvarebutik. Her finder I alt det, der skal til for at sikre feriens succes. 

Ønsker I at shoppe, mens I besøger Residence Doria, kan I gå på opdagelse i byens historiske centrum, hvor I finder et skatkammer af alt fra gallerier til specialbutikker. Så er souveniren sikret.

Glem ikke motionen på jeres ferie

Glem ikke motionen på jeres ferie

Selvom det kan være fristende at bruge hele dagen på Residence Dorias tagterrasse på grund af det lækre poolområde, så er det for mange vigtigt at holde formen. Derfor stiller Residence Doria et veludstyret fitnesslokale til rådighed. 

Skulle I desuden få brug for råd og vejledning til de aktiviteter og seværdigheder, I ønsker at opleve under jeres rejse, kan I altid få hjælp i Residence Dorias reception. 

Nærområdets attraktioner

Nærområdets attraktioner

Residence Doria ligger dejlig uforstyrret, men alligevel tæt på en del af byens seværdigheder. Besøg fx det historiske bycentrum, og se den fantastiske italienske arkitektur, der har et væld af butikker og restauranter helt ned til Gardasøen. 

Residence Doria ligger også tæt på Verona, hvor der venter jer store kulturoplevelser. Snyd ikke jer selv for at se et teaterstykke, en koncert eller et af Veronas mange museer.