Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Les Demeures du Ventoux

Alt det får I:
Nyd ferien i Aubignon!
Swimmingpools for hele familien!
Masser af oplevelser i nærområdet!
Skøn feriebolig med terrasse!
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Restaurant
1 km
Supermarked
2 km
Legeplads
Wellness-område
Mod gebyr
Top faciliteter
Udendørs pool
Opvarmet
Restaurant
1 km
Supermarked
2 km
Legeplads
Wellness-område
Mod gebyr

Oplev det idylliske Provence og nyd livet ved poolen!

Bo ved foden af bjerget Le Mont Ventoux, i disse skønne ferieboliger, med et lækkert swimmingpoolområde med pools til både store og små. Her er også et dejligt wellness område med jacuzzi og sauna. Der er masser af aktivitetsmuligheder i området - både for de forsigtige og for vovehalsene. Besøg fx. det store vandland Wave Island, for en dag med højt gear og adrenalinsus. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Opvarmet
Babypool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
1 km
Butikker
Supermarked
2 km
For børn
Legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Wellness-område
Mod gebyr
Jacuzzi
Mod betaling
Sauna
Betales på stedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Alicante
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Inkl.
Fitness
Inkl.

Velkommen til Les Demeures du Ventoux!

Swimmingpool og wellnessområde

Swimmingpool og wellnessområde

Hos Les Demeures du Ventoux tilbydes et stort skønt swimmingpoolområde med plads til alle glade vandhunde. Her får I to store pools, hvoraf den ene er opvarmet. Der tilbydes også en tredje lille pool, hvor de allermindste kan hygge sig i et lille overskueligt afgrænset område. Der findes liggestole til poolens gæster, hvor I kan nyde solens varme og dase sommeren væk med en god bog - eller måske en drink eller en lille snack fra baren, der ligger lige ved swimmingpoolområdet.

Les Demeures du Ventoux har et dejligt fitnessområde alle kan benytte og et lækkert wellnessområde med jacuzzi og sauna, som man kan bestille tid til mod betaling.

Alle ferieboliger er udstyret med en stor praktisk køkkenniche, indeholdende kogeplader, køleskab med fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og mikrobølgeovn. Så er det dejligt let at tilberede alle familiens yndlingsretter.

For de legelystne, er Les Demeures du Ventoux's område fyldt med sjov. Her er en legeplads og en multibane med mulighed for alle slags boldspil som fodbold, håndbold og basketball. Eller hvad med en omgang billard eller bordtennis? Der er også en petanquebane, hvis I vil spille det klassiske franske spil. 

Der forefindes vaskemuligheder mod betaling.

Restauranter og shopping i nærheden

Restauranter og shopping i nærheden

I Aubignan eller Carpentras kun et par km fra jeres feriebolig, findes der flere forskellige restauranter og barer. Der er lidt for enhver smag. Tager I turen videre til Orange eller Avignon er udvalget endnu større, og her er også mange forskellige restauranttyper at vælge i mellem. Så er det en klassisk familierestaurant, eller en finere fransk gastronomisk oplevelse I leder efter, så finder I det hele i området omkring Les Demeures du Ventoux.

Er I ude efter lidt souvenirshopping eller noget nyt til garderoben, så er der mange muligheder i både nærområdet og lidt længere væk i Orange eller Avignon.

Adrenalin og smukke byer

Adrenalin og smukke byer

Skal der gang i adrenalinen en dag, så tag et besøg i det store vandland i Wave Island 15 km væk. Her er forlystelser til alle størrelser af vovehalse. Skal der være action uden vand, er det Parc Spirou Provence også ca. 15 km I skal besøge. Her er der vilde rides og masser af action for alle aldre, så pak picnickurven og tag en dag med sjov for familien.

Når I bor ved foden af Le Mont Ventoux, så er det oplagt at tage en tur op ad bjerget. De friske kan forsøge sig med turen til fods eller på cykel. Der afholdes tit etaper af Tour de France på Le Mont Ventoux, og det er en af de sværeste stigninger på Touren. Så husk de stærke ben og godt med væske!

Med udgangspunkt fra Les Demeures du Ventoux, bor I tæt på alle de provencalske markeder i Carpentras, Avignon og særligt det skønne marked i L'Isle sur la Sorgue, der har åbent hver søndag. Snyd ikke jer selv for den skønne franske stemning, og se om I kan forhandle lidt om priserne.

Trænger I til at køle ned en dag, så er et besøg i kalkstenshulerne Grottes des Thouzons 17 km væk, en stor oplevelse. Her er 13° året rundt, så husk en trøje, når I skal beundre de smukke stalaktitter og stalagmitter.

Tag et hike eller en cykeltur i Gorges de la Nesque - en smuk lokal kløft, hvis naturområde er værd at udforske.

Det er et must at tage en tur til den eventyrlige middelalderby Avignon. Her kan I slentre rundt i de små gader, drikke latté på en café under de smukke bougainvilleabuske. Tag en tur forbi Palais des Papes - pavernes palads.

Der er uendeligt mange små middelalderbyer og slotte i området, så det er bare at slå gps'en fra og køre ud i det blå. Provence byder på beundringsværdige, charmerende og fortryllende oplevelser.