Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Il Molino

Alt det får I:
Beliggende ved Manerba del Garda
40 m til Gardasøen!
Mange aktivitetsmuligheder i nærområdet
Nyrenoverede lyse lejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Græs, 100 m
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Græs, 100 m
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar

Brug sommeren på Residence Il Molino ved den smukke Gardasø

Her får I sommerferie for alle pengene! I disse skønne, lyse og rummelige ferieboliger kan I nyde livet sammen og beundre udsigten over Romantica beach, der ligger i Manerba bugten. Med kun 40 meter til en af Gardasøens største strande, er der rig mulighed for masser af strandaktiviteter for store og små. Residence Il Molino byder også på et skønt poolområde med liggestole og parasoller, hvor I kan fordrive de dejlige sommerdage væk. Tag ud i nærområdet og oplev den smukke natur, kast jer ud i vandre- og cykelture eller besøg de forskellige markeder i nærheden. Skal der adrenalin i blodet, så besøg de store forlystelsesparker Gardaland, Movieland, Zoo Safari Parco Natura Viva og Caneva World. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Græs, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
100 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Bar
Butikker
Supermarked
50 m
Generelt
Nærmeste by
Manerba, 50 m
Nærmeste lufthavn
Verona, 45 km
Parkering
Ved siden af boligen
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Residence Il Molino!

Faciliteter på Residence Il Molino

Faciliteter på Residence Il Molino

Hos Residence Il Molino får I et dejligt poolområde med en skøn solterrasse med liggestole og parasoller gæsterne frit kan benytte. Poolen er omkranset af en velholdt græsplæne og palmer, der rigtig kan skabe den sydlandske stemning. Ved poolen ligger en lille udendørsterrasse, hvor man kan bestille lidt at drikke. I får parkeringsplads, internetadgang og TV med i opholdet, når I bor på Residence Il Molino. Det er også muligt at benytte vaskefaciliteter, og i udvalgte lejligheder er det tilladt at medbringe en lille hund, så meddel os ved booking om I medbringer jeres firbenede familiemedlem.

Masser af sjov og seværdigheder

Masser af sjov og seværdigheder

Ikke langt fra jeres feriested Residence Il Molino ligger der mange timers sjov i vente for hele familien. Skal I have pulsen op, kan I leje cykler og benytte de mange cykelruter i områder - eller bare lade cyklen stå og snøre vandrestøvlerne. Hvis I hellere vil have, at det er adrenalinen, der pulser i kroppen, så besøg en af Italiens største forlystelsesparker Gardaland, hvor der er noget for de vilde og vovelystne, men også de mindre børn og deres behov.