Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Nettuno

Alt det får I:
Udforsk det populære område
Placering ud til Gardasøen
Lækre italienske retter
Pool og tæt på stranden
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 200 m
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 200 m
Bar

Gardasøens skjulte perle

Ønsker I at bo mindre end et stenkast fra Gardasøens klare, solvarme vand i et område, som endnu ikke er overrendt af andre turister, så tag et ophold på Hotel Nettuno. Her får I et fantastisk poolområde med restaurant, lige ud til Gardasøen og væk fra byens larm. Hotel Nettuno i Peschiera del Garda sørger selvfølgelig for kompetent kundeservice, gratis wi-fi og parkering. Her er der plads til at trække vejret ved Gardasøens bredder uden at skulle kæmpe med andre turister om solsengene. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Bar
Generelt
Nærmeste by
San Benedetto, 400 m
Nærmeste lufthavn
Verona, 25 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Læs mere om Hotel Nettuno

Hotel Nettuno tilbyder både pool og strand

Hotel Nettuno tilbyder både pool og strand

Når du og din familie bor på Hotel Nettuno, har I adgang til Hotel Nettunos lækre udendørs pool, som selvfølgelig har en fantastisk udsigt over Gardasøens klare vand. Her kan både I og børnene plaske rundt, indtil solen bliver for skarp. Så står solsenge og parasoller klar rundt om poolen. 

Hotel Nettuno ligger desuden et stenkast fra Gardasøens bred, og derfor kan I nemt og hurtigt smutte ned til søens strand for at soppe. Her kan I også nyde de mange tilbud for aktivitet på vandet, der findes rundt om Gardasøen.

Lokale kulinariske oplevelser

Lokale kulinariske oplevelser

Når I har brugt hele dagen ved poolen, er det oplagt at gøre brug af Hotel Nettunos egen restaurant, hvor I får serveret utrolige italienske retter i fantastiske omgivelser. Spis jeres aftensmad på Hotel Nettunos terrasse med udsigt over Gardasøen. Hvis I besøger hotellet mellem maj og september, kan I nyde livemusikken, mens I spiser. 

Bardolino-området er især kendt for sine olivenlunde og vingårde, som resulterer i fantastiske råvarer, der bruges i de lokale restauranter. Der findes et stort udvalg af autentiske italienske restauranter rundt om Hotel Nettuno, især hvis I tager ind til Peschiera del Garda.

Shopping i historiske byer

Shopping i historiske byer

Ønsker I en dag fyldt med shopping, kan I også tage til Peschiera del Garda. Her går I igennem hyggelige stræder og smalle gader med fantastisk italiensk arkitektur. I finder et stort udvalg af forskellige unikke butikker, hvor I kan tilfredsstille alles trang til shopping. 

Rundt om Hotel Nettuno finder I desuden også en del dagligvarebutikker og supermarkeder, hvor I kan købe alle dagligdagens varer, som I måtte få brug for i løbet af jeres ferie.

Opdag Gardasøen på cykel

Opdag Gardasøen på cykel

Hotel Nettuno ligger perfekt, hvis I har lyst til at udforske området omkring Gardasøen på cykel. Snak med Hotel Nettunos reception, hvor I kan leje cykler til hele familien og samtidig komme på gratis ture med en erfaren guide. Cyklen giver jer en fantastisk mulighed for at opleve alle seværdighederne i området i jeres eget tempo.

Forlystelsesparker og lokale restauranter

Forlystelsesparker og lokale restauranter

Hvis I rejser med små børn, er et besøg til de nærliggende forlystelsesparker, Gardaland og Aqua Paradise, et must. Her finder I forlystelser og vandrutsjebaner til enhver smag og alder. Begge forlystelsesparker ligger utrolig tæt på Hotel Nettuno. 

Hvis I tager til Peschiera del Garda, skal I heller ikke snyde jer selv for et besøg til Ristorante al Cardellino, som serverer traditionel italiensk mad samt grillmad, og som selvfølgelig også tilbyder fantastiske lokale vine.