Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Park Solemaremma

Alt det får I:
Gode oplevelser i Castiglione delle Pescaia!
Kun 200 meter til stranden!
Unik grønt og smukt område
Supermoderne ferielejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
Minimarked
Supermarked
200 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
Minimarked
Supermarked
200 m
Legeplads

Oplev charmerende Castiglione della Pescaia

Her er årets skønneste feriested! Residence Park Solemaremma ligger i det smukke Toscana og dette unikke feriestedet er omkranset af palmer og træer, og det skaber den smukkeste stemning omkring pool og boliger. Her er to skønne pools og hele området oser af luksus, ro og afslapning. Castiglione della Pescaia frister med sin middelalderlige charme og har masser at byde på. Besøg også naturreservatet Diaccia Botrona og se en flok flamingoer. Bestil hele herligheden på Friferie i dag! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Minimarked
Supermarked
200 m
For børn
Legeplads
Miniklub
Generelt
Nærmeste by
Castiglione della Pescaia, 1.5 km
Nærmeste lufthavn
Pisa G. Galilei, 120 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Underholdning
Animation

Velkommen til Residence Park Solemaremma!

Faciliteter på Residence Park Solemaremma

Faciliteter på Residence Park Solemaremma

Når I vælger et ophold på Residence Park Solemaremma vil I ikke fortryde det. Her finder I hurtigt roen i de smukke grønne og meget velholdte områder, der omkranser stedet, og som emmer af afslapning og fordybelse. Høje grønne palmer og smukke, gamle, krogede oliventræer står i skøn forening med velplejede blomster og buske.
I midten af denne skønne oase finder I poolområdet, hvor der er hele to fantastiske pools. Her kan der leges med børnene eller svømmes et par baner rygcrawl inden en tur i solsengene under parasollerne.
Der er en legeplads og bordtennisbord til ungernes fornøjelse.

Residence Park Solemaremma har egen restaurant, der serverer klassiske skønne italienske retter, tilberedt af friske lokale råvarer. Så sæt jer godt til rette og nyd et veltilberedt og lækkert måltid og et køligt glas vin, og lad andre om opvasken.

Alle ferielejligheder i Residence Park Solemaremma har gratis wi-fi, aircondition og parkering.

Oplev Castiglione della Pescaia eller naturreservatet med flamingoer

Oplev Castiglione della Pescaia eller naturreservatet med flamingoer

I bor kun et stenkast fra Castiglione della Pescaia, som absolut er mange besøg værd. Den charmerer med sin middelaldermidte og det smukke view, der er fra byens top. I byen finder I et fint udvalg af restauranter, caféer, barer og isboder, så det er bare at finde ud af hvor dagen bringer jer hen. Byen har også mange små fine butikker, med sit udvalg af beklædning, souvenirs og alverdens andre fristelser.

På den sydlige side af Castiglione della Pescaia ligger det fascinerende naturreservat Diaccia Botrona, hvor man kan betragte de imponerende og smukke flokke af flamingoer. Så lej en cykel og tag en tur rundt i reservatet og få en oplevelse for livet!

Besøg øen Elba eller tag en tur til byerne Siena eller Firenze

Besøg øen Elba eller tag en tur til byerne Siena eller Firenze

Kun en times kørsel fra Residence Park Solemaremma ligger byen Piombino. Her er det muligt at tage en færge til øen Elba, der huser mange seværdigheder og spændende steder. Man kan fx. følge i Napoleons spor, for han blev efter slaget ved Waterloo sendt i eksil på Elba som han fik lov at regere over. Med sig fik han 600 mand.

En smuk og meget besøgt by i Toscana, er byen Siena, som I ikke må snyde jer selv for at opleve. Byen har et særligt historisk og smukt centrum, der er med på UNESCO's verdensarvliste. Middelalderbyen viser sine smukke Toscanske rødder og det er som at rejse tilbage i tiden at gå rundt i byen. Sæt jer på en café på en af de smukke pladser, nyd et måltid mad eller en stærk espresso, mens I betragter det hektiske liv, der suser forbi.

Kører I to timer fra Residence Park Solemaremma fører vejen til Firenze. Det er en by fuld af eventyr, en masse shopping og et utal af seværdigheder. Oplev fx. den unikke og meget charmerende bro Ponte Vecchio - fuld af butikker, der hænger ud over floden. Eller tag et besøg i den store og imponerende Duomo, der kan ses længe før man når ind til Firenze. Både Michelangelo og Leonardo da Vinci har sat sit store præg på byen, så det er bare at følge deres spor rundt i byen.