Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Oplev feriestemningen i badebyen Bibione!
Skøn pool på taget!
Lækre lyse ferielejligheder
Kun 50 m fra stranden!
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Bar
100 m

Skøn swimmingpool på taget af Pinewood og 50 meter til Bibione Pinedas smukke strandpromenade.

Nyd din næste ferie i det italienske og bo centralt på det dejlige Pinewood, der har en lækker swimmingpool på taget. Alle ferieboligerne har egen balkon eller terrasse - mange med udsigt til Adriaterhavet kun 50 meter væk, så her kan de lune sommeraftener nydes mens dagen går på hæld. Der er også en veludstyret køkkenniche, hvis I vil tilberede frokosten eller aftensmaden hjemme. Pinewood tilbyder cykeludlejning. Bibione og Bibione Pineda har masser af muligheder for restaurantbesøg, ture til nærliggende byer eller sjov ved stranden med vandsportsaktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
50 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Butikker
Supermarked
100 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 94
Nærmeste by
Bibione, 100 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Pinewood!

Nyd livet ved poolen!

Nyd livet ved poolen!

Pinewood ligger centralt i Bibione Pineda og har en stor, skøn swimmingpool beliggende på det solrige tag, med imponerende udsigt over byen og det smukke Adriaterhav kun 50m fra jeres feriebolig. Her kan I dase med hele familien og nyde den italienske sommer i liggestolene eller det svalende vand. 

Den mange kilometer lange strandpromenade strækker sig helt til Bibione og Pinewood tilbyder sine gæster privat strandområde inkluderet i opholdet. Med kun 50 m til stranden, er det let at få pakket tasken med solcreme og snacks og komme afsted.

Wellness eller adrenalin?

Wellness eller adrenalin?

Bibione byder på mange forskellige muligheder for aktiviteter. Hvis I fx. får lyst til lidt selvforkælelse kan I besøge det formidable Bibione Thermae, også kaldet Bibione Spa, der ligger i Bibione. Her kan familien forlyste sig i udendørs swimmingpool, booke wellness eller anden forkælelse til hele familien.

Langs strandene i Bibione Pineda og Bibione kan man fristes til alverdens vandaktiviteter. Der tilbydes mange aktiviteter man kan forsøge sig med. Hvad med en tur i parasail, en bananaboat eller en lektion i windsurfing? Der er masser af muligheder på stranden.

Når aftenen falder på er det bare afsted til den populære Luna Park Adriatico, der hver aften i højsæsonen holder åbent fra kl.19.00 til kl. 24.00. Parken har åbent fra midt maj til midt september, og har forlystelser til alle aldre.

Forsøg jer med at leje cykler via jeres feriested Pinewood. Udforsk Bibione via de mange cykelruter, der let kan føre jer forbi den smukke strandpromenade.

Smag på Italien

Smag på Italien

Bibione Pineda har adskillige populære familierestauranter, så der er altid noget at finde for store og små, hvis I vil smage på de dejlige italienske klassikere. Pinewood ligger centralt i Bibione Pineda, og der er talrige skønne restauranter i nærheden af jeres feriebolig.  

Bibione Pineda og Bibione har et mangfoldigt udvalg af store og små supermarkeder, hvilket gør det ligetil at købe ind, hvis I hellere vil tilberede jeres egne favoritmåltider hjemme. Jeres feriebolig i Pinewood, har egen veludstyret køkkenniche, så når maden simret færdig, kan I let nyde det på egen balkon eller terrasse.

Kultur og shopping

Kultur og shopping

Besøg Bibione's charmerende butikker og souvenirshops, hvor alle kan finde noget at tage med hjem som et dejligt et minde om sommerferien i Italien.
Bliver der behov for indkøb til frokosten eller aftensmaden, har Bibione mange både store og små supermarkeder. Her finder I masser af friske lokale råvarer og mange af de dagligvarer I kender hjemmfra.  

Skal familien se noget andet end stranden en dag, er det oplagt at besøge det smukke naturområde Valgrande. Placeret nord for Bibione indbyder det til korte vandreture, en frisk cykeltur-  eller hvad med en tur på hesteryg?

Som gæster på Pinewood, har I et rigtig godt udgangspunkt for, at besøge de omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavskysten. Så pak familien og oplev den hyggelige stemning i de omkringliggende kystbyer, som fx. Lignano Sabbiado og Aprilla Marittima. Der er masser af italiensk stemning at opleve i Bibiones bagland.  

Et oplagt udflugtsmål er en dag i den idylliske by Venedig, der ligger kun 95km fra Bibione. Snyd ikke familien for denne eventyrlige oplevelse!