Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residence Winterberg

Alt det får I:
Stor altan/terrasse med udsigt
Sauna
Ferie i naturskønt område
5 timers kørsel fra den danske grænse
Top faciliteter
Supermarked
1.7 km
Top faciliteter
Supermarked
1.7 km

Velkommen til Residence Winterberg

Sommer eller vinter, grønne bakker eller snedækkede pister: Winterberg er et fantastisk sted at slappe af hele året rundt. I udkanten af den hyggelige landsby ligger lejlighedskomplekset Résidence Winterberg. Her vågner I om morgenen med en malerisk udsigt over det kuperede landskab, og I føler virkelig, at I er kommet væk fra det hele. Komplekset tilbyder eget wellness-rum, så jeres afslapning er garanteret efter en dag med skønne oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Butikker
Supermarked
1.7 km
Wellness/Spa
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
1 km
Nærmeste tog station
1 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Mere om Winterberg

Winterberg by

Winterberg by

Winterberg er et stort tysk skisportsområde, som også i stor grad kan nydes om sommeren. Det er dog en lille by. Så I kan handle ind, købe en række souvenirs og tøj fra lokale designere og fra mange kendte mærker. Skal I shoppe tøj anbefales de små butikker som Franz Rupprath eller Bessmann Trachtenwelt. Hvis I har lyst til at storshoppe, er det værd at besøge RockOn Outlet Winterberg. 

 Vær for eksempel opmærksom på de traditionelle lokale pølser. Deres valg er stort i byen. I kan finde velkendte oksekød eller svinekød og fyldte pølser. Der er endda pølser lavet af rå hakket kød uden behov for at stege eller koge. 

Winterberg er populær blandt turister fra hele Europa. Så vær ikke overrasket over overflod af lokale restauranter. I kan finde retter fra ethvert verdens køkken her. Det kan være italiensk pizza eller japanske ruller. Vil I udforske Tysklands kulinariske traditioner? Så skal I gå på en af de små restauranter i byen. Der er mange af dem som Landfein-Genusswirtschaft, hvor vinudvalget er enormt, eller Bennys Kartoffelkiste. Denne restaurant tilbyder udover tyske retter middelhavsretter. Husk at reservere et bord på forhånd. Hvis I er fan af vegetarisk mad, er det værd at besøge Blackwater Irish Pub.

Aktiviteter omkring Winterberg

Aktiviteter omkring Winterberg

Winterberg byder på et hav af forskellige muligheder i ferien. Vi kan anbefale en tur i sommerrodelbahen, hvor det går med luft i håret ned ad bakken. Det er sjovt og for hele familien.

I oplevelsesparken er der desuden tree top climbing, klatring, mulighed for at leje segways og meget meget mere.

I det hele taget er der masser af aktivitets muligheder i byen. Winterberg er kendt for sine MBT baner og tilbyder niveauer for alle. Det er muligt at leje cykler og sikkerhedsudstyr på stedet.

Seværdigheder omkring Winterberg

Seværdigheder omkring Winterberg

Ønsker I at opleve lidt kultur, så kan vi anbefale et besøg på Warsteiner bryggeriet, som ligger i Warstein, hvor der har været brygget øl siden 1753. Der er mulighed for guidet ture, som giver indsigt i produktionen og viser stedet historie.

Omkring Winterberg ligger SalzGrotte Winterberg, som er et wellness, hvor man sidder i saltgrotten og indånder den rene ioniserede luft, som har positiv indvirkning på f.eks. bronkitis, astmas etc.

Cistercienser klostret i Walkenried er et smukt gammel kloster, som også er et museum er bestemt et besøg værd.