Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Residenza delle Terme

Alt det får I:
Tæt på alle oplevelserne
Blot 50 meter til stranden
Tagpool med havudsigt
Tid til forkældende velvære
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m

Perfekt placering tæt på strand

I centrum af Bibione ligger en firestjernet perle af et feriested – nemlig Residenza delle Terme. Lejlighederne ligger 50 meter fra de brede sandstrande ved Adriaterhavet og lige ved siden af et kursted, hvor I kan forkæle jer selv med massage, termiske bade og andet velvære. Stedets pools ligger på taget, hvorfra I har den skønneste udsigt ud over lagunen, stranden, granskovene og byen. På Residenza delle Terme er I sikre på at få en afslappende familieferie med alt, hvad I har brug for, inden for rækkevidde. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
100 m
For børn
Legeplads
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
Reserveret parkeringsplads
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Omgivelser
Arrangerede udflugter
Antal: 240
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Residenza delle Terme ved Adriaterhavet

Tagterrasse med pool og fantastisk udsigt

Tagterrasse med pool og fantastisk udsigt

Feriestedet her er moderne og flot, og på taget finder I poolområdet. Det består af to pools, hvoraf den ene er en pool til børnene, og den anden er en normal swimmingpool. På taget finder I også en rummelig solterrasse med en masse liggestole, så I kan nyde solen med den flotteste udsigt fra feriestedet bedste spot. 

Drømmer du om endnu mere velvære, så kan I besøge kurstedet, som ligger lige uden for døren. Her finder I al den wellness, I kan drømme om.

Strand 50 meter fra Residenza delle Terme

Strand 50 meter fra Residenza delle Terme

Stranden ligger næsten også lige uden for døren. Med blot 50 meter til havet tager det ikke længe fra jeres ferielejlighed, til at I kan begrave fødderne i det gyldne sand eller tage en dukkert i det lækre vand. Strandene ved Bibione er brede og lækre, så der er masser af plads til hele familien, og så er der altid masser af liv og aktiviteter.

Gode butikker og fast marked

Gode butikker og fast marked

Residenza delle Terme ligger nærmest i centrum af Bibione. Bibione er en livlig by, og her er der rig mulighed for at handle og shoppe i deres indbydende shoppinggade. Gaderne er travle med små butikker og boder, hvor I kan købe italienske souvenirs, sko, tøj og alt, hvad hjertet ellers begærer. 

Hver tirsdag har byen et marked, hvor I også kan gøre jer et godt køb på mange italienske specialvarer og meget andet.

Smag på Italien

Smag på Italien

I Bibione ligger der et væld af hyggelige restauranter, hvor I kan spise om aftenen. Menukortet byder på mange lækre retter, og I kan få mange kulinariske oplevelser, når I spiser lokalt. 

Det italienske køkken er fyldt med gode råvarer, og deres vine er ej at forglemme. Her får I uden tvivl, smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Livlig by

Livlig by

Bibione er en populær feriedestination for familier, fordi der er en masse at tage sig til. Området har en bred vifte af restauranter, barer, cykel- og scooterudlejning, samt forlystelsesparker. Området omkring Bibione er desuden meget naturskønt, og der venter jer mange gode oplevelser, hvis I lejer cykler eller udforsker naturen til fods. Der findes desuden mange ruter til løb på rulleskøjter, så det kan hele familien også prøve kræfter med. 

Når I bor i Bibione, er det oplagt at besøge det skønne Venedig. Byen emmer af italiensk charme med krogede stræder og kanaler med de berømte gondoler.

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme frem uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.