Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Resort Bi Village

Alt det får I:
Hyggelige oplevelser i Fažana i Kroatien
Kun 300 m til stranden
Massevis af aktiviteter for børn og voksne
3 swimmingpools
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Småsten, 300 m
Vandland
Mod betaling
Restaurant
Minimarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Småsten, 300 m
Vandland
Mod betaling
Restaurant
Minimarked
Legeplads

Besøg skønne Bi Village i Fažana

Hvis I drømmer om en ferie med noget for alle i familien, så er Bi Village lige stedet I skal tage hen. Her er en masse sjove aktiviteter, der kan holde pulsen oppe hos de energiske børn og barnlige sjæle, og samtidig er her alle muligheder for at komme helt ned i gear og bare slappe af, og lade de trætte batterier op, mens I nyder hinandens selskab, Skynd jer at bestille ferien til denne perle på Friferie lige nu! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 300 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
300 m
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Vandland
Mod betaling
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
100 m
Café
Pizzaria
Snack bar
Butikker
Minimarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Aktiviteter ved strand
Dykning
Wind surfing
Ferietema
Strandferie
Generelt
Elbil opladning
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Mod betaling
Cykeludlejning
Betales på stedet
Dart
Minigolf
Mod betaling
Udlejning af kanoer
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Fitness
Udendørs
Fodbold
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 3 km
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Yoga
Zumba

Velkommen til Bi Village!

Her er noget for alle!

Her er noget for alle!

Hos Bi Village er der et kæmpe overflødighedshorn af aktiviteter man kan give sig i kast med. Der er nogle for store og små, de aktive og dem, der trænger til selvforkælelse og afslapning.

Der er selvfølgelig hele tre swimmingpools, der dækker alles behov. Børnene kan more sig med rutsjebaner, vandfald, vandkanoner og klatrestativer i vandet, og de voksne kan deltage i vandaerobics, vandpolo eller andet.

Med kun 5 minutters gang til det krystalklare vand, er det bare at få pakket strandtasken og solcremen og nyde en masse dejlige timer på stranden, der har velkendte det blå miljøflag.

Bi Village tilbyder blandt andet også: Forhindringsbane på havet, fodbold-, volley-, basketball- og tennisbaner, en minigolfbane, lektioner i windsurfing eller dykning og udlejning af fx. havkajakker. Der er et utal af muligheder, så det er bare at slentre rundt i området og finde ud af hvad humøret er til.
Bi Village har 40 personaler ansat til kun at underholde og aktivere sine gæster, så hold udkig efter dagens program.

Der findes hele 3 restauranter i Bi Village. Den ene er et pizzeria, og derudover er der to a la carte restauranter, der byder på både middelhavsretter og andre internationale retter. Det er let at finde noget alle kan lide.

Har I brug for en souvenir eller lidt dagligvarer findes det også i Bi Village.

Oplev Pula og Rijeka

Oplev Pula og Rijeka

Når I besøger Bi Village, er det oplagt at tage en tur til den smukke kystby Pula, der ligger kun 7 km væk fra jeres feriebolig.
Her kan I finde verdens bedst bevarede romerske arena, og det er et imponerende syn, der ikke overlader meget til fantasien.

Pula byder på masser af spisesteder, butikker og mulighed for mange aktiviteter. Prøv fx. en guidet tur i kajak til de smukkeste grotter og klippefremspring, hvor I kan hoppe ned fra 12 meter - hvis I tør!

En lidt længere tur kan føre jer til Kroatiens 3. største by Rijeka ca 100 km fra Fažana.
Rijeka er en absolut perle, der ligger med udsigt over havet og Istrienhalvøen. På toppen ligger den velbevarede borg Trsat, der daterer sig til det 13. århundrede og her kan I virkelig nyde den storslåede udsigt over hele området.


Spis godt i området

Spis godt i området

Der findes 3 restauranter i Bi Besøg skønne Bi Village, men hvis man vil lidt længere væk, så er der mange goder restauranter i både Fažana og i den større by Pula.
I begge byer finder I et bredt udvalg af lokale restauranter, der serverer lækre middelhavsretter, og ligeledes er det let at finde restauranter der serverer internationale retter, så alle kan finde noget de kan lide.

Mangler I snacks til strandtasken eller ingredienser til aftensmaden, finder I også supermarkeder og minimarkeder i begge byer. Så er det let at lave jeres yndlingsmåltider hjemme, hvis I har lyst til det.