Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Romantik Ferielejligheder

Alt det får I:
Romantik for alle pengene
Formidabel direkte havudsigt og klippekyst
Gourmet-restaurant som nabo
Mellem Sandvig og Allinge - Toppen af Bornholm!
Top faciliteter
Strand
Direkte - Sten
Restaurant
500 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Direkte - Sten
Restaurant
500 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Ferielejligheder med havudsigt

På stribe langs kystens klitter ligger Romantik Ferielejligheder med havudsigt. Et skønt feriested i fred og idyl, hvor I bor tæt på spændende historiske og kulturelle oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Direkte - Sten
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 29.2 km
Nærmeste by
Sandvig
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
1.4 km

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)
(Alle lejligheder på dette sted har enten ovn ELLER mikroovn - til info.)

Velkommen til Romantik Ferielejligheder

Om Romantik Ferielejligheder

Om Romantik Ferielejligheder

I finder Romantik Ferielejligheder lige der, hvor Bornholms to nordligste byer Allinge og Sandvig (næsten) er vokset sammen. Med den smukke bornholmske klippekyst, hav og have få meter fra døren får I ikke en bedre placering. Lejlighederne er nogle af de bedste, vi kan tilbyde på Bornholm, og er placeret i en sidebygning ved siden af Hotel Nordlandet (det tidligere Hotel Romantik). I kan kontakte os på telefon 70 15 41 41 for at få flere information eller booke.

Ferielejlighedernes faciliteter

Ferielejlighedernes faciliteter

Lejlighedernes indretning varierer lidt, men de har alle en storslået havudsigt samt terrasse eller balkon, der enten vender mod syd eller mod havet. På havsiden er der derudover adgang til en fælles have med grillpladser og havemøbler, hvorfra der naturligvis kan bades fra klipperne. 

I får ferielejligheder i pæn stand og med de fornødne faciliteter for at holde ferie på jeres helt egne præmisser. I nogle af ferielejlighederne er der spa!

Tæt på oplevelserne

Tæt på oplevelserne

Vil I have en mere børnevenlig strand, kan I tage til Sandvig, som ligger 700 meter fra feriestedet. Det nærliggende hotel har i sommersæsonen en meget rost gourmet-restaurant, som bestemt også er et besøg eller to værd. Hele det fantastiske naturområde omkring Hammeren/Hammershus byder på herlige naturoplevelser året rundt, og befinder sig kun en smuttur fra jeres ferielejlighed.

Få pakke-billetter til Bornholm med Friferie.dk

Få pakke-billetter til Bornholm med Friferie.dk

Sejl til pakkepris, når I bestiller jeres kommende "Romantik-ferie" på Bornholm hos os i Friferie.dk. Husk at få bilbilletten pakket med i prisen, når I booker ved blot i kommentarfeltet at skrive "ønsker færge", så ringer vi jer fluks tilbage.