Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 200 m, Inkl. strand service
Top Faciliteter
Strand
Sand, 200 m, Inkl. strand service

En perfekt ferieby

Rubino ligger perfekt placeret i Lido di Jesolo med alle restauranterne og butikkerne indenfor gåafstand. I Lido di Jesolo kan I opleve et pulserende byliv, fantastiske badestrande og mange aktiviteter for hele familien. Rubino byder på enkle, hyggelige ferielejligheder, et velholdt poolområde og skøn feriestemning for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m, Inkl. strand service
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 31 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling

Ferieboliger - Rubino

Velkommen til Rubino

Ferielejligheder i Lido di Jesolo

Ferielejligheder i Lido di Jesolo

Den hyggelige ferieby Lido di Jesolo, byder på en ikke mindre end syv kilometer lang gågade, og her ved italienerne hvad de små kan lide, så der er ikke mange restauranter, der ikke er klar med en lækker omgang spaghetti & kødboller eller fiskefilletter med pommesfrittes, når børnene skal vælge fra menuen. Men de voksen og mere modige børns ganer bør lade sig forkæle af alle de skønne italienske specialiteter. 

De hyggelige små gader i Lido de Jesolo, indbyder til ferieshopping og et stille tempo i de solrige dage. Poolområde og faciliteter

Poolområde og faciliteter

Ferielejlighederne er enkelt indrettet, men er komfortable og har de fornødne faciliteter. I kan lave jeres egen mad i ferielejlighedens køkken, og de fleste lejligheder har egen balkon, hvor I kan nyde måltidet. Feriestedet Rubino har desuden eget poolområde med separat børnepool og ligger i gåafstand til barer, restauranter og butikker. Fra maj frem til midten af september måned, får I to liggestole og en parsol inkluderet i prisen på stranden i Jesolo. 

Dejlig ferieby

Dejlig ferieby

I kan nyde meget af ferien i byen Lido di Jesolo, hvor hovedgaden er det helt store samlingspunkt, hvor lokale og turister mødes dag og aften med et væld af iskiosker, barer, restauranter og butikker med gode shoppingmuligheder. Lido di Jesolo har egen golfbane, temapark, vandland samt akvarium og mange andre oplevelser, som I kan udforske.