Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Saalbacher Hof

Alt det får I:
Centralt beliggende i Saalbach
3000 m2 stort wellness område
Lækker Rooftop pool
Inkl. 1/2 pension
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
WIFI
Indendørs pool
Bar
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
WIFI
Indendørs pool
Bar
Indendørs legeplads

Velkommen Saalbacher Hof

Hotel Saalbacher Hof er et fantastsik hotel lige i hjertet af Saalbach. På Saalbacher Hof nyder I livet i fulde drag. Hotellet har luksuriøse værelser, mad i topklasse, Spa og swimmingpools og masser af hygge. Stedet er overdraget gennem generationer og familien er meget optaget af at hygge om gæsterne og aktiviteterne. Hotellet tilbyder 90 værelser med et væld af features så som, regnbruser, walk-in-closet , I-Pod docking station, fladskærme og meget mere fordelt på de forskellige typer. Der er Spa med indendørs swimmingpool, jacuzzi , 3 forskellige saunaer , skønhed - og massagebehandlinger m.m. Her er et udpluk af, hvad der sker på hotellet og fordelene: Informationaften og velkomstdrink med Dschulnigg familien. Daglig avis. Børnemenu for børn op til 12 år. Ugentlig levende musik og ikke mindre end 6 sommerfestivaler. JokerCard er inkl og giver adgang til gondolbanerne og et stort udvalg af aktiviteter. Tennisbane (en time om dagen gratis). Guidet historietur gennem hotellet en gang om ugen. Nyt legerum for børn. Vandredag med værterne og daglige guidede vandreture. Mountain Bike Tour med værterne. Guidet urte tour med Gabriele Dschulnigg en gang om ugen. 25% rabat på greenfees på den 36 hullers golfbane i Zell am See. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Indendørs legeplads
Sportsfaciliteter
Fitness
Bordtennis
Wellness/Spa
Sauna
Pension
Halvpension
Inkl.
Generelt
Vaskeri service
Nærmeste by
Saalbach
Parkering
Underholdning
Sprog
Tysk, Engelsk
Ferietema
Hotel

Velkommen Saalbacher Hof

Halvpension er inkl i prisen

Halvpension er inkl i prisen

Stor morgenmadsbuffet med både kolde og varme retter. Buffeten er åben frem til kl 10:30.

Halvpensionen bliver serveret i hotellets Five Elements restaurant. Der bliver dagligt tryllet den lækreste 5-retters gourmetmiddag og det er altid muligt at vælge en vegetarret. Salatbuffet, udvalg af forretter samt dessertbuffet med bl.a. østrigske specialiteter.

Børn op til 12 år får deres egen børnemenu.

Joker Card Giver store rabatter og er inkl i prisen

Joker Card Giver store rabatter og er inkl i prisen

"Inklusive i prisen" er Joker Card i Saalbach/Hinterglemm. Kortet er gyldigt for varigheden af dit ophold og tilbyder gratis eller nedsatte adgang til mange attraktioner i Saalbach Hinterglemm og i hele Salzburg. Hotellet vil informere om alle de sjove ting man kan deltage i gratis eller med store rabatter.
JOKER CARD gælder indenfor perioden 6/6-26/6-2020

Hotellet

Hotellet

Hotel Saalbacher Hof er et fantastsik hotel lige i hjertet af Saalbach. På Saalbacher Hof nyder I livet i fulde drag. Hotellet har luksuriøse værelser, mad i topklasse, Spa og swimmingpools og masser af hygge. Stedet er overdraget gennem generationer og familien er meget optaget af at hygge om gæsterne og aktiviteterne. Hotellet tilbyder 90 værelser med et væld af features så som, regnbruser, walk-in-closet , I- Pod docking station, fladskærme og meget mere fordelt på de forskellige typer. Der er Spa med indendørs swimmingpool, jacuzzi , 3 forskellige saunaer , skønhed - og massagebehandlinger m.m. Her er et udpluk af, hvad der sker på hotellet og fordelene: Information aften og velkomstdrink med Dschulnigg familien. Daglig avis.