Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Minder fra Piran og Strunjan
Kun 200 meter til stranden!
Ro og afslapning
Pool og masser af wellness
Top faciliteter
Udendørs pool
Salt vand
Strand
Småsten, 200 m
Særskilt børnepool
Salt vand
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 1 km
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Salt vand
Strand
Småsten, 200 m
Særskilt børnepool
Salt vand
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 1 km
Indendørs pool

Ferieboliger ved Piran i Slovenien

Salinera ligger i en stor park ca. 4 km udenfor Piran ved den slovenske kyst. Lejlighederne er fordelt på 7 grupper huse, der ligger mellem 200-400 meter fra havet. På området findes der en stor pool med havvand, som ligger med en dejlig udsigt over havet. Salinera er et udmærket udgangspunkt for udflugter i området, og vi kan anbefale et besøg i saltudvindingen i Strunjan, Strunjan Nature Reserve eller en hyggelig slentretur i den gamle fiskerby Piran. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Pool
Udendørs pool
Salt vand
Særskilt børnepool
Salt vand
Indendørs pool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 1 km
For børn
Legeplads
Miniklub
I højsæsonen
Wellness/Spa
Wellness-område
Massage
Mod betaling
Sauna
Finsk, Tyrkisk, Infrarød, bio
Spabehandlinger
Mod betaling
Generelt
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Piran, 4.5 km
Nærmeste lufthavn
Trieste, 35 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Underholdning
Animation

Velkommen til Salinera!

Saltvandspool og smukke strande

Saltvandspool og smukke strande

Salinera ligger lige ned til det smukke turkise Adriaterhav. Slovenien har ikke en særlig lang kystlinje, men til gengæld er den overvældende smuk. Tag en tur langs kysten og find den strand I har mest lyst at slå jer ned på. Det klare, rene vand indbyder til snorkling og dejlige svømmeture. Stranden ud for Salinea har liggestole, hvor I kan dase sommeren væk. Her tilbydes også aktiviteter for børnene i højsæsonen, så der er altid noget at lave, hvis de trænger til underholdning. 
Salinera har både en indendørs og en udendørs swimmingpool, og et skønt saunaområde. Fra solterrassen kan man sidde og nyde udsigten ud over bugten, de mange pinjetræer og de skønne grønne omgivelser.

Wellness Syra

Wellness Syra

Som gæster Salinera har I også adgang til resortets Spa, der hedder Wellness Syra. Her kan I få en oplevelse af rent velvære med fokus på afslapning og velbehag i kroppen. Medarbejderne er uddannet i at forbedre jeres velvære med deres beroligende hænder. Her tilbydes adskillige forskellige terapeutiske behandlinger, wellness-afslapning og mange forskellige behandlinger til ansigt og hele kroppen. Kan der tænkes en mere perfekt måde at starte eller afslutte en dag med skønne oplevelser i lokalområdet? Læg jer godt til rette i finsk, tyrkisk, bio eller infrarød sauna, eller flyd rundt i de behagelige pools. Der er mange muligheder i Wellness Syra.

Mad og drikke

Mad og drikke

Salinera's egen restaurant byder på lækre middelhavsretter med blandt andet frisk fisk, pastaretter og friske grøntsager. Kokkene sætter sundheden i højsædet, og de har lavet en specielt sammensat morgenmadsmenu, så I kommer rigtig godt fra start, hvis I skal ud at være aktive i området. Hotellet har også en strandbar, der har åbent i højsæsonen. Så er der ingen undskyldning for at tørste, når I har ligget længe i den varme sol.

Området omkring Salinera

Området omkring Salinera

Omkring floden Roja ligger den smukke dal, der siden 1990 har været beskyttet område og et enestående naturreservat. Det er oplagt til en udflugt i sommermånederne, hvor temperaturerne er dejligt sommerlige uden at nå op på ulideligt høje grader, og det giver jer rig mulighed for at blive helt opslugt i den smukke natur. Udsigten over havet og stranden fra de dejlige ferielejligheder kan med garanti kan lokke jer ned til vandet, hvor I kan snorkle i det azurblå Adriaterhav og nyde sydens varme sol.