Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant

Godt valg til familien

Salles Beach er beliggende i udkanten af L’Estartit i Costa Brava, Spanien. Her er gode faciliteter at benytte sig af med blandt andet poolområde med solterrasse, restaurant/snackbar og supermarked. Derudover er både stranden og centrum af byen kun en lille gåtur derfra. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Generelt
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 153 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Sprog
Engelsk, Spansk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen Til Salles Beach

Ferielejlighederne på Salles Beach

Ferielejlighederne på Salles Beach

Salles Beach er en fireetages bygning med 48 lejligheder. Ferielejlighederne blev nyrenoveret i 2013 og inkluderer blandt andet aircondition, TV og WiFi. Tekøkkenet er udstyret med mikroovn, kogeplader, køleskab med frys og ovn, samt både opvaskemaskine og vaskemaskine. Lejlighederne er med balkon og havemøbler. 

Book en ferielejlighed på Salles Beach online her, eller kontakt os på tlf. 7015 4141, hvor vi vil sidde klar til at hjælpe dig. 

Faciliteter på Salles Beach

Faciliteter på Salles Beach

Feriestedet har skønne faciliteter som I kan benytte jer af under jeres ophold. Her er et skønt poolområde med tilhørende solterrasse og liggestole. Når sulten melder sig kan I besøge feriestedets restaurant/snackbar eller baren, hvor I kan få alt hvad hjertet begærer af både mad og drikke. Hvis I vil lave mad hjemme i egen ferielejlighed, er muligheden også til dette. Salles Beach råder nemlig også over et mini-supermarked.

Kort til strand og by

Kort til strand og by

Stranden ligger lige på den anden side af et lille fyrretræs område og kun 2 minutters gang fra feriestedet. Et ideelt sted at bygge sandslotte eller afprøve forskellige vandsportsaktiviteter som eksempelvis dykning eller at snorkle. Hvis I ønsker at komme ind til centrum af L’Estartit, skal I blot bevæge jer 600 meter væk fra Salles Beach. Her kan I finde en lang række butikker, og hyggelige restauranter og barer.