Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Salzburger Hof Zauchensee

Alt det får I:
Tæt på Altmarks hyggelige centrum
Stort og dejligt wellness område
Masser af aktiviteter
Inkl. helpension
Top faciliteter
Helpension
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Top faciliteter
Helpension
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar

Velkommen til Hotel Salzburgerhof Zauchensee

Et virkelig dejligt hotel ved foden af bjerget og midt i den østrigske skønne natur. Hotellet har 4 stjerner og det mærker man i høj grad når man er der. Tæt på byen Altenmarkt hvor der ligger hyggelige torve og gågade, butikker og meget mere. Som noget særligt ligger hotellets wellness afdeling på femte sal, og derfra har man en enestående udsigt over bjergene. Wellnessområdet har både swimmingpool, spabad, saunaer, dampbad, fittness, og et rum til afslapning, med udsigt over bjergene. Alle værelser er rummelige og pænt indrettede og har alle tv, træsenge og balkon. Derudover er der store badeværelser og badekåber. Restauranten på Salzburgerhof har de lækreste østrigske specialiteter og bruger hovedsageligt råvarer fra hotellets egen gård i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Bar/Restaurant
Andre faciliteter
Inkl. på visse steder af feriestedet
Pension
Inkl.
Ferietema
Generelt
Zauchensee
Ved hotellet i forhold til ledighed
Sportsfaciliteter
Underholdning
Engelsk, Tysk
Wellness/Spa

Hotel Salzburgerhof Zauchensee

Helpension plus på Salzburgerhof Zauchensee

Helpension plus på Salzburgerhof Zauchensee

På ankomstdagen starter catering med aftenmiddagen og afsluttes med en madpakke eller frokost på afrejsedagen.


Morgenmad: kl. 07.30-10.00. Rig morgenbuffet med brød, kager, hvedepølsebrød, forskellige syltetøj og honning, forskellige skinke og speck, blødkogte æg, frisk juice, müsli, korn, mælk, frisk frugt og morgenmad drikkevarer


Let frokost: Salatbuffet (mindst 3 sorter), 1 ost & skinkeplade, forskellige brødruller, varme retter som supper, pasta, Kaiserschmarren, pølser, Gröstl og så videre


Madpakke: Gør selv madpakke med 2 ruller, 1 drink og lidt frugt. Hotellet forbeholder sig ret til at indføre et kuponsystem, så gæster, der ankommer før kl. 12.30, modtager en frokost på ankomstdagen, men modtager ikke en ved afrejsedagen. Derfor modtager gæsterne 7 x let frokost i løbet af et 7 dages ophold.


Middag: 3 retters aftensmad og salatbuffet eller temabuffet (mindst to hovedretter at vælge imellem). Børn kan vælge fra menuen voksne.


Drikkevarer: ubegrænset sodavand under frokost og aftensmad

Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Området omkring hotellet er smukt og bestemt værd at drage ud i. Man kan tage vandrestøvlerne på og se bjergene og landskabet folde sig ud foran sig. Hvis det går for langsomt at gå, kan man også leje en cykel og benytte sig af de utallige mountainbike trails rundt omkring.
Der ligger en god golfbane i nærheden af hotellet, som også er et besøg værd, for de golfinteresserede. Derudover, er der også en swimmingpool hvor man kan svømme rundt.

Hotellet

Hotellet

Et virkelig dejligt hotel ved foden af bjerget og midt i den østrigske skønne natur. Hotellet har 4 stjerner og det mærker man i høj grad når man er der. Tæt på byen Altenmarkt hvor der ligger hyggelige torve og gågade, butikker og meget mere. Som noget særligt ligger hotellets wellness afdeling på femte sal, og derfra har man en enestående udsigt over bjergene. Alle værelser er rummelige og pænt indrettede og har alle tv, træsenge og balkon. Derudover er der store badeværelser og badekåber.