Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Salztal Paradies

Alt det får I:
Vandring, cykling og kulturoplevelser
Naturskønt feriested i Harzen
Stort badeland og aktiviteter for alle
Blot 6 timers kørsel fra Danmark
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Vandland
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Bo i grønne omgivelser midt i skønne Harzen i Tyskland

Tag til naturskønne Harzen og bo på feriestedet Salztal Paradies med adgang til et væld af aktiviteter såsom vandring, mountainbiking og naturoplevelser i områdets nationalpark og bjerget Brocken. I bor tæt på et stort badeland med masser af sjove vandfaciliteter for både børn og voksne. Salztal Paradies byder også på gode børne-faciliteter, sport og spisesteder. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Vandland
Indendørs pool
Bølgepool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet
Aktiviteter ved strand
Udlejning af ro både
Ferietema
Aktiv ferie
Mini ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 109
WIFI
Sport
Bowling
Mod betaling
Cykeludlejning
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Mod betaling
Trampolin
Vand aerobics

Velkommen til Salztal Paradies

Skønt feriested midt i naturskønne Harzen

Skønt feriested midt i naturskønne Harzen

Feriestedet Salztal Paradies ligger smukt placeret i grønne omgivelser midt i naturskønne Harzen. Her finder I et sandt ferieparadis, hvor I har adgang til en lang række aktiviteter og underholdning for hele familien - både på og udenfor feriestedet. Feriestedets ialt 115 ferieboliger omfatter både ferielejligheder og bungalows, som alle ligger spredt på området. Samtlige ferieboliger indeholder alle en kombineret opholds- og spisestue, møbleret terrasse eller altan samt køkken- eller køkkenniche med bl.a. mikroovn, kogeplader og kaffemaskine så I selv kan spise hjemme i ferieboligen. 

Sportsaktiviteter, spil og underholdning for børn

Sportsaktiviteter, spil og underholdning for børn

I kommer med sikkerhed ikke til at kede jer under ferieopholdet på Salztal Paradies. På feriestedet kan I nemlig vælge imellem mange forskellige børnevenlige faciliteter såsom miniklub, indendørs legeland, hoppepude, legeplads samt sportsaktiviteter som f.eks. petanque, bowling, fitnesscenter samt skøjtehal (nogle aktiviteter mod gebyr).    

Slip jeres indre vandhund løs i det store badeland!

Slip jeres indre vandhund løs i det store badeland!

Når I bor på Salztal Paradies, så kan både voksne og børn glæde sig til at slippe deres indre vandhund løs i det store badeland, som ligger ved siden af feriestedet (offentlig). I har nemlig fri adgang til badelandet under jeres ophold, hvor I kan svømme i poolområdet, bade i bølgebassinet, dyrke vandaerobic, suse ned ad vandrutsjebanen, slippe børnene løs i børnene eller slappe af i boblebadet eller forkæle jer selv med en omgang massage eller sauna i wellness-centeret Bad Sacha (mod gebyr).  

Storslåede natur- og kulturoplevelser for alle

Storslåede natur- og kulturoplevelser for alle

Hvad enten I er til friluftsoplevelser i naturskønne Harzen, eller gerne vil opleve områdets kultur og historie, finder I udflugter og aktiviteter for enhver smag. Besøg det højeste punkt i Harzen på bjerget Brocken, som ligger 1,141 meter over havet og kan besøges til fods eller med damplokomotiv. I kan også besøge den bjergrige og storslåede nationalpark Harzen National Park, som er én af Tysklands største nationalparker. Kultur- og historieinteresserede kan glæde sig til at besøge den populære og charmerende UNESCO by Goslar eller det fascinerende kloster i Walkenried, med tilhørende museum.