Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Nyd ferien i skønne Cap d'Agde!
50 meter til Middelhavet!
Store, skønne ferielejligheder!
Dejlige swimmingpools
Top faciliteter
Direkte til strand
50 m
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Supermarked
500 m
Bar
50 m
Top faciliteter
Direkte til strand
50 m
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Supermarked
500 m
Bar
50 m

Nyd Savannas swimmingpool eller Middelhavet kun 50 meter væk!

Oplev sommeren med fødderne i det bløde sand og udsigten til det turkise Middelhav. Med kun 50 meter til stranden, er det præcis hvad du får, når du booker et ophold på Savanna Beach. Tag en forfriskende dukkert i det svalende hav eller i en af de dejlige pools, der hører til Savanna Beach. Begiv jer på en slentretur langs kysten og prøv en jetski. Her er alt hvad I søger! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
50 m
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
50 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Sort udvalg af restauranter i byen, 200 m
Bar
50 m
Butikker
Supermarked
500 m
Generelt
Nærmeste by
Cap d'Agde, 50 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Savanna Beach!

Masser af bademuligheder lige uden for døren!

Masser af bademuligheder lige uden for døren!

Fra jeres feriebolig på Savanna Beach er der kun sølle 50 meter til de smukke, bløde sandstrande ved det turkise Middelhav. Her er der masser af mulighed for afslapning og solbadning, leg med børnene og afprøvning af forskellige vandsportsaktiviteter. Der er jævnligt konkurrencer i bygning af sandslotte for børnene, som de vil kan deltage i. Lej en jetski, prøv kræfter med paddle board eller en af de mange andre sjove vandsportsaktiviteter langs stranden.

Savanna Beach har flere pools tilknyttet til boligkomplekset, så der er altid en svalende og indbydende pool i nærheden, når solens stråler har varmet jer godt igennem, og I trænger til lidt nedkøling.

Franske lækkerier tær på

Franske lækkerier tær på

Cap d'Agde og de nærliggende byer har mange forskelligartede restauranter, caféer og barer at byde på. Det er et fint udvalg af familierestauranter med noget for enhver smag, men selvfølgelig også et varieret udvalg af klassiske franske restauranter, hvor I kan kaste jer over det lækre franske køkken. Det er et must at prøve en af de autentiske retter Moules Frites eller Coq au Vin - og det kan let nydes i de smukke omgivelser omkring Cap d'Agde.

Skal aftensmaden tilberedes derhjemme en dag, har Cap d'Agde et velassorteret udvalg af store og små supermarkeder, hvor I kan lade jer friste af de lokale franske råvarer, eller holde jer til de velkendte klassikere I skal bruge for at tilberede familiens favoritter. Jeres feriebolig i Savanna Beach har en praktisk og veludstyret køkkenniche, hvor I let kan fremtrylle jeres livretter - og hele herligheden kan  nydes på egen terrasse eller balkon, mens solen takker af i horisonten.

Der er mange spændende butikker I kan snuse rundt i i Cap d'Agde og opland. Her kan I både finde en souvenir til køleskabslågen, eller noget nyt til garderobeskabet derhjemme.

Udflugtsmuligheder og seværdigheder

Udflugtsmuligheder og seværdigheder

Snyd ikke jer selv for et besøg i de to smukke byer Beziers og Pezenas. I den idylliske Beziers kun 30 km væk fra Savanna Beach kan du gå eller cykle en tur langs den smukke Canal du Midi og besøge Saint Nazaire Cathedral. Beziers tilbyder også action - prøv fx. en omgang paintball med hele familien.

25 km fra Savanna Beach ligger den smukke by Pezenas. Her kan man blandt andet opleve charmerende markeder, eller måske gå en tur i de små eventyrlige gader fyldt med betagende smuk arkitektur og fine butikker med unikke ting fra byens kendte håndværksdesignere. Byen huser mange glaspustere, skulptører, keramikere mm.

Skal dagen gå med action kan man besøg et af de mange vandland, som fx. Aqualand eller AquaPark, der begge ligger i Cap d'Adge. Er man mere tiltrukket af vanddyrene, så er Cap d'Agde Sea Aquarium et besøg værd.

I Cap d'Agde ligger også Luna Park, - den lokale forlystelsespark med åbent i højsæsonen fra kl. 20.30 til kl.1.30. Her er forlystelser for alle aldre.

Er Luna Park for lille en udfordring for familiens vovehalsene, er det værd at besøge Frankrig største forlystelsespark Fabrikus World - Europark vias Plage kun 15 km fra Cap d'Agde. Her er store rutsjebaner med loops og alverdens andre adrenalinsusende prøvelser.

Tag en tur langs den smukke Middelhavskyst og stop ved et af områdets utallige vingårde. Smag på vinkældrenes skønne udvalg og bliv klogere på de franske vine.