Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Aftenunderholdning
Pool med havvand
Miniklub til børnene
Mange sportsaktiviteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Salt vand
Strand
Sten
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Salt vand
Strand
Sten
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
Legeplads
Bar

Masser af gode faciliteter

Savudrija ligger i et område i udkanten af Umag ved det ældste fyrtårn i Kroatien. I området findes der mange feriesteder, som alle ligger ned til den dejlige strand med det klare vand. De ialt 62 lejligheder ligger fordelt på et stort grønt område med masser af plads, og helt nede ved vandkanten ligger en restaurant samt en pool med havvand. Der er på stedet mulighed for flere sportsaktiviteter blandt andet tennis, minigolf, beachvolley og bordtennis. Der er mini-klub for de små og om aftenen bliver der arrangeret underholdning med levende musik for voksne. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sten
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Salt vand, June - September
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 100 m
For børn
Legeplads
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Ferietema
Strandferie
Generelt
Nærmeste bus station
9 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 91 km
Nærmeste tog station
40 km
Parkering
Ved siden af boligen, I underjordisk garage - Inkl.
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Minigolf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Savudrija

Ferielejlighederne på Savudrija

Ferielejlighederne på Savudrija

De fine ferielejligheder er udstyret med et opholdsrum med tv, og en spisestue hvor et tekøkken kan findes med kogeplader og køleskab. De fine feriehuse er med en terrasse eller balkon med havemøbler, hvor man kan sidde og nyde morgensolen. Her er også et lille udendørs grillområde. 

Bestil en ferielejlighed på Savudrija i Istrien, Kroatien, direkte her på siden. Hvis du har spørgsmål du mangler svar på, kan du også sagtens kontakte vores erfarne ferieeksperter på tlf. 7015 4141. 

Faciliteter på Savudrija

Faciliteter på Savudrija

Faciliteterne på feriestedet er gode! Her er et skønt poolområde med liggestole, der ligger helt ud til vandkanten, så stranden er i kort afstand derfra. Derudover er der en lang række sportsfaciliteter som blandt andet omfatter tennisbaner, beachvolley, minigolf og bordtennis. De mindste i familien kan alt imens hygge sig på legepladsen eller i mini-klubben. Ved havet ligger feriestedets buffetrestaurant som også indbefatter diverse læskedrikke, og har åben til både morgen og aften. I sommerperioden vil der være aftenunderholdning med levende musik. 

Omgivelser omkring Savudrija

Omgivelser omkring Savudrija

Feriestedet ligger ved havet i et meget naturskønt og frodigt område med fyrreskove og middelhavsvegetation. Netop dette udgør den perfekte ferie for at dase i solen på stranden, eller afslapning i skyggen inde blandt træerne. Savudrija ligger 9 km fra centrum af byen, Umag, i Istrien. Her kan I tage ind for at finde lækre restauranter, gode butikker og forskellige indkøbsmuligheder.