Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Bar
Legeplads
Top Faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Bar
Legeplads

2 badelande lige i nærheden

Seepark Sellin ligger i Ostseebad og kun en kort gåtur fra stranden. Feriestedet har et udendørs poolområde og boblebad som er åbent hele året. Der er også både minigolf og cykeludlejning til rådighed, og området er populært til vandreture. Ikke langt fra Seepark ligger det populære badeland AHIO og venter med masser af sjove oplevelser for hele familien. Badelandet vil helt sikkert falde i god jord blandt familiens vandhunde og indgangen betales på stedet. Yderligere et badeland Inselparadis ligger ca 2,5 km fra Seepark Sellin og her er der 10% rabat på indgangen. Centrum af Sellin ligger kun 500 meter fra feriestedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 800 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Mini golf
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Legeplads
Cykeludlejning
Generelt
Nærmeste by
Sellin, 800 m
Parkering
I underjordisk garage - Mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Praktisk information

Det er ikke muligt at ankomme d 24.12 og d. 31.12

Velkommen til Seepark Sellin

Badeland AHOIL i nærheden

Badeland AHOIL i nærheden

AHOI! RÜGEN er et perfekt alternativ til dagene på stranden. 600 m2 pools i det store badeland. Lad børnene boltre sig gennem flow-kanal, undervandsliggestole i hvirvelpoolen, en svømningskanal der fører til den 135 m2 tempererede udendørs pool.

Mens børnene hygger sig og leger i vandet, kan de voksne slappe af i saunaområdet (i saunalandskabet er der ekstra gebyr, men med 50% rabat) . En stor vandrutschebane på mere end 100 meter med spændende lys og lydeffekter lokker den der vil have lidt action, og for dem der vil slappe lidt mere af, er der en 35 grader varm pool og en tempereret jacuzzi. Endvidere er der solbænke, vand gejser og en stor græsplæne. For mindre børn er der tre pools med div. aktiviteter. 

Faciliteter på Seepark Sellin

Faciliteter på Seepark Sellin

Seepark Sellin er et nybygget feriested, som er opført i gammel stil og skal minde om en gamle badeby. Her findes alt som gør en ferie fornøjelig såsom minigolf, cykeludlejning og et poolområde. Derudover er 10% rabat på indgangen til badelandet Inselparadies som ligger ca 2,5 km fra Seepark Sellin . Her venter jer en 106 meter lang rutschebane og for dem, der kan lide at gå i sauna, findes der et saunalandskab med 6 forskellige tema-saunaer. Desuden findes der også den brusende ”Wildwasserkanal” med vandfald og meget mere.

Ferielejlighederne på Seepark Sellin

Ferielejlighederne på Seepark Sellin

Ferieljelighederne på Seepark Sellin er udstyret med spiseplads og opholdsrum med tv. Der er også et tekøkken med komfur, kaffemaskine, brødrister, elkedel og et køleskab, i nogle af lejlighederne er der mikroovn, opvaskemaskine. Derudover er der badeværelse med bruser, og hele feriestedet inklusiv ferielejlighederne har trådløst internet. 

Book en ferielejlighed på Seepark Sellin online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning.

Strand og by omkring Seepark Sellin

Strand og by omkring Seepark Sellin

Seepark Sellin ligger kun 800 meter fra sandstranden Südstranden og den berømte mole. Derudover ligger centrum af Sellin kun 500 meter fra feriestedet. Her kan man finde lækre restauranter og hyggelige caféer. Området omkring Seepark Sellin er især populært til vandreture, på denne måde kan man nemmest udforske terrænet.