Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Charmerende og hyggelig badeby
Kun 800 m. fra skøn sandstrand
Beliggenhed tæt på badeland
Oplev Rügen til fods eller cykel
Top faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
50 m
WIFI
Bar
Top faciliteter
Strand
Sand, 800 m
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
50 m
WIFI
Bar

Dejligt feriested på naturskønne Rügen

Seepark Sellin ligger i Ostseebad Sellin - kun en kort gåtur til den skønne strand ved Østersøen. Der findes gode faciliteter som f.eks. minigolf og cykeludlejning. Seepark Sellin er desuden nabo til det populære badeland AHOI!. Hér venter der vandsjov for hele familien. Glæd jer også til naturskønne vandre- og cykelmuligheder samt udflugt til nationalparken Jasmund. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 800 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Vaskemaskine
Mod betaling
Mini golf
WIFI
Legeplads
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Nærmeste by
Sellin, 800 m
Parkering
I underjordisk garage - Mod betaling
Butikker
Supermarked
50 m
Underholdning
Sprog
Tysk, Engelsk

Velkommen til Seepark Sellin

Komfortable ferielejligheder på Seepark Sellin

Komfortable ferielejligheder på Seepark Sellin

Ferielejlighederne på Seepark Sellin er udstyret med et kombineret spise- og opholdsrum med bl.a. tv. Der findes også en køkkenniche, som er udstyret med komfur, kaffemaskine, brødrister, el-kedel og køleskab. Derudover indeholder ferielejlighederne badeværelse med bruser. I nogle af lejlighederne findes der endda mikroovn og opvaskemaskine. WiFi er inkluderet i ferielejlighederne og på feriestedets fællesområder. 

Gode faciliteter og aktiviteter på feriestedet

Gode faciliteter og aktiviteter på feriestedet

Seepark Sellin er et moderne feriested, som er opført i en ældre og charmerende stil, der leder tankerne hen mod en gammel badeby. Her finder I alt som gør jeres ferie fornøjelig med aktiviteter såsom minigolf og cykeludlejning. Hvis I gerne vil spise ude, finder I desuden forskellige spisesteder og restauranter som f.eks. Pizzaria Di Marina og Restaurant La Romantica på Seepark Sellin. I finder også et supermarked samt shoppingmuligheder med modetøj og kunsthåndværk ved feriestedet. 

Nabo til det populære badeland AHOI! Rügen

Nabo til det populære badeland AHOI! Rügen

Med 600 m2 pools, er badelandet AHOI! RÜGEN det perfekte alternativ til dagene på stranden. Lad børnene boltre sig i strøm-kanalen, slap af i boblebadet, svøm igennem kanalen til den 135 m2 store opvarmede udendørs pool. For de mindre børn, findes der 3 børnebassiner med sjove vandattraktioner og legefaciliteter. Mens børnene bader og leger i vandet, kan de voksne slappe af i saunaområdet. Hvis I er til fart og spænding, kan I prøve den store vandrutsjebane på mere end 100 meter med lys og lydeffekter. Hvis I trænger til at koble helt fra, findes der en 35 grader varm swimmingpool og en tempereret jacuzzi. Udendørsområdet på AHOI! RÜGEN, byder desuden på liggestole og en stor græsplæne. Adgang til badelandet er mod betaling. 

Oplevelser og udflugter omkring Seepark Sellin

Oplevelser og udflugter omkring Seepark Sellin

Seepark Sellin ligger kun 800 meter fra den skønne sandstrand Südstrand og den berømte mole Seebrücke Sellin. Derudover ligger centrum af Sellin blot 500 meter fra Seepark Sellin. Her kan I finde lækre restauranter og hyggelige caféer for enhver smag. Hvis I gerne vil udforske naturen, er området omkring Seepark Sellin et oplagt udgangspunkt for vandre- og cykelture i det naturskønne landskab på Rügen. Oplev også nationalparken Jasmund, der med sit imponerende skovområde, er optaget på UNESCO´s verdensarvsliste. Eventyrlystne kan desuden besøge de berømte 118 meter høje kalkstensklipper ved Königsstuhl.