Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Restaurant
150 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
1.1 km
Top faciliteter
Restaurant
150 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Bar
1.1 km

Pierre & Vacances Sevilla - Perfekt beliggenhed i unikke Sevilla

Pierre & Vacances Sevilla ligger helt centralt i Sevilla, som er en af Spaniens mest historiske byer. Med sin katedral, helt fantastiske gamle bygninger, den store flod der løber igennem byen og meget mere, kan det ikke gå galt. Med hyggelige værelser med så god en beliggenhed, er der masser af værdi for pengene i Pierre & VAcances Sevilla. Når man er så centralt i så stor en by, vil der være restauranter, supermarkeder og butikker tæt på din feriebolig. Læs mere
Læs mere
Luk
Bar/Restaurant
Bar
1.1 km
Restaurant
150 m
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Fitness
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Underholdning
Diskotek
150 m

Pierre & Vacances Sevilla - Fantastisk beliggenhed i en smuk by

Pierre & Vacances Sevilla

Pierre & Vacances Sevilla

Pierre & Vacances Sevilla er en fin bygning i hjertet af Sevilla. Med farverige, komfortable værelser, kan man let koble fra efter en dag med sight seeing og sjove aktiviteter. Med denne ejendoms unikke placering, er alt hvad du har brug for lige i nærheden, så der er ingen undskyldninger for ikke at smage den spanske mad, selv lave mad i dit eget køkken eller få set Sevillas specielle, historiske by.

Sevilla og området omkring

Sevilla og området omkring

Sevilla har en unik historie og den bør opleves. Få minutters gang fra din feriebolig, kan du finde PLaza de Espana, som er et helt fantastisk palads. Parque de Maria Luisa ligger i forlængelse heraf og er også en meget speciel oplevelse. Byen er også kendt for sine kirker hvis du spørger i receptionen eller turistinformationen, vil de gladeligt guide dig til de rigtige steder. Man kan, ydermere, opleve Sevillas tyrefægte-arena, som  er storslået.