Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Skylodge Alpine Homes

Alt det får I:
Stor lyse lejligheder
Fantastisk udsigt
Egen wellnessafdeling
Frisk brød lige til døren
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkomen til Skylodge Alpine Homes

Skylodge Alpine Homes er store lyse og flotte lejligheder med en udsigt til bjergtinderne der helt kan tage luften fra en. Alle lejligheder storslået indrettede og kan danne ramme om en dejlig sommerferie i Alperne. Til stedet hører wellness og lige uden for døren går vandrestierne op i bjerget. Kun 1,5 km ligger hyggelige Schladming med mange gode aktiviteter og hyggelige butikker. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Wellness/Spa
Wellness område
Infrarød sauna
Sauna
Generelt
Nærmeste by
Schladming, 1.5 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sommer kort m div rabatter og entreer
Inkl.

Skylodge Alpine Homes i Schladming

Frisk brød lige til døren

Frisk brød lige til døren

På Skylodge Alpine Homes har I mulighed for at bestille frisk brød, som bliver leveret til døren hver morgen. Bestilling og betaling af dette foregår på stedet efter ankomst. 

Schladming - Dachstein sommerkort

Schladming - Dachstein sommerkort

Sommerkortet Schladming-Dachstein er et turistkort, der er et obligatorisk tilkøb. Kortet giver adgang til masse aktiviteter og gratis entré til en række museer mm. Aktiviteterne er næsten uendelig! Der er aktiviteter for både store og små, vågehalse og de mere forsigtige, noget med vand og noget med eventyr.  Vores gæster der kommer hjem, fortæller at de slet ikke kunne nå at komme igennem alle de mange tilbud. 

Schladming ligger kun 2 km fra lejlighederne

Schladming ligger kun 2 km fra lejlighederne

Schladming by ligger kun 5 minutter i bil fra lejlighederne. Byen er en mellemstor alpe by som er hyggelig at besøge. Her er et friluftsbad som familien sagtens kan bruge nogle timer i og nyde solen og varmen. Ned igennem byen går den bredde gågade. Her er både butikker, restauranter, cafeer og en masse andet. Fra centrum af byen går gondolen op til toppen af bjerget, hvor en dejlig frokost kan nydes på en af de mange hytter.