Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Skylodge Alpine Homes

Alt det får I:
Frisk brød lige til døren
Stor lyse lejligheder
Egen wellnessafdeling
Fantastisk udsigt
Top faciliteter
Wellness-område
Top faciliteter
Wellness-område

Velkomen til Skylodge Alpine Homes

Skylodge Alpine Homes er store lyse og flotte lejligheder med en udsigt til bjergtinderne der helt kan tage pusten fra en. Alle lejligheder er suverænt indrettet, og kan danne ramme om en dejlig sommerferie i Alperne. Til stedet hører wellness, og lige uden for døren går vandrestierne op i bjerget. Kun 1,5 km derfra ligger hyggelige Schladming med mange gode aktiviteter og hyggelige butikker. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Wellness/Spa
Wellness-område
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
Schladming, 1.5 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sommerkort m div rabatter og entreer
Inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Skylodge Alpine Homes i Schladming

Frisk brød lige til døren

Frisk brød lige til døren

På Skylodge Alpine Homes har I mulighed for at bestille frisk brød, som bliver leveret til døren hver morgen. Bestilling og betaling af dette foregår på stedet ved ankomst. 

Schladming - Dachstein sommerkort

Schladming - Dachstein sommerkort

Sommerkortet Schladming-Dachstein er et turistkort, der er et obligatorisk tilkøb. Kortet giver adgang til masse aktiviteter og gratis entré til en række museer mm. Aktiviteterne er næsten uendelige! Der er aktiviteter for både store og små, vågehalse og de mere forsigtige, noget med vand og noget med eventyr. Vores gæster der kommer hjem fortæller, at de slet ikke kunne nå at komme igennem alle de mange tilbud. 

Schladming ligger kun få km fra lejlighederne

Schladming ligger kun få km fra lejlighederne

Schladming by ligger kun 5 minutter i bil fra lejlighederne. Byen er en mellemstor Alpeby som er hyggelig at besøge. Her er et friluftsbad som familien sagtens kan bruge nogle timer i og nyde solen og varmen. Ned igennem byen går den bredde gågade. Her er både butikker, restauranter, cafeer og en masse andet. Fra centrum af byen går gondolen op til toppen af bjerget, hvor en dejlig frokost kan nydes på en af de mange hytter.