Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 30 meter til stranden!
Egen balkon med panorama udsigt
Mange udflugtsmuligheder
Nyd badebyen Bibione!
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
200 m
Supermarked
200 m
Bar
500 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 200 m
Restaurant
200 m
Supermarked
200 m
Bar
500 m

Perfekt beliggenhed!

Her har I mulighed for sommerafslapning i hjertet af den spændende, italienske kystby Bibione. Feriestedet udmærker sig med sin optimale beliggenhed lige ned til vandet. Bo i en feriebolig med udsigt over den smukke Adriaterhavskyst. Her kan I let slentre ned til en kølig dukkert, og samtidig har I kort afstand til byliv, restauranter og hele strandpromenaden. Jeres feriebolig er udstyret med dejlig køkkenniche og alle boliger har egen balkon, og mange med udsigt til havet. Derudover har du også mulighed for at leje cykler, hvis du er i humør til at udforske området i og omkring Bibione sammen med familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
200 m
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
500 m
Butikker
Supermarked
200 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 48
Nærmeste by
Bibione, 200 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet

Velkommen til Smeralda!

Kun 30 meter til stranden!

Kun 30 meter til stranden!

Fra denne dejlige feriebolig har du kun 30 meter til stranden, hvor der er tilhørende privat område tilknyttet. Her kan I dase i liggestolene og nyde udsigten over den smukke kystlinie, der strækker sig så langt øjet rækker. Hop i det turkise vand og nyd en kold dukkert eller leg med børnene i det finde sandstrand.

Strandpromenaden er omkranset af smukke gamle pinjetræer, og på en gåtur langs den vil I finde bistroer, restauranter og klassiske souvenirshops.

Der er også små legepladsoaser til børnene langs promenaden.

En tur på bananaboat?

En tur på bananaboat?

Langs Bibiones smukke kystlinie finder I mange muligheder for vandsportsaktiviteter. Her er der mulighed for at leje en tur i en bananaboat, prøve parasail eller windsurfing. Der er mange muligheder for aktiviteter for hele familien.

Hvis ferien skal byde på wellness, er et besøg på det meget populære Bibione Thermae, også kaldet Bibione Spa, en oplagt mulighed. Det har åbent året rundt, og byder på forskellige pools, behandlinger og anden forkælelse for hele familien.

Når solen er gået ned vågner den hyggelige Luna Park Adriatico til live. Den lokale forlystelsespark har åbent hver aften fra kl. 19.00 til kl. 24.00 i hele højsæsonen fra midt maj til midt september, og her kan I finde sjove forlystelser og aktiviteter for alle i familien.

Via Smeralda har I mulighed for at leje cykler, så I kan komme rundt og opleve den dejlige badeby Bibione, via de velanlagte cykelstier - fx. langs strandpromenaden. Her kan I stoppe og nyde en dejlig gelato - den klassiske italienske is

Smag på en klassiker!

Smag på en klassiker!

Bibiones udvalg af bistroer, restauranter og barer er varieret, og I vil alle kunne finde noget I kan lide. Kast jer over Italiens forskellige klassiske retter, eller prøv at udfordre jer selv med en af de mindre kendte retter. Uagtet hvad I vælger er der mange muligheder i den stemningsfulde Bibione.

Skulle I få lyst til at tilberede familiens egne favoritter, er det let i Smeraldas praktiske køkkenniche, og med egen balkon kan I sammen nyde aftensmaden og hygge i solnedgangen.

Shopping i Bibione

Shopping i Bibione

Med Smeralda i Bibione som base, er der rig mulighed for at tage på opdagelse i Italien. Prøv fx at besøge de nærliggende kystbyer som fx. såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima. I kan også tage en tur til den populære og unikke Venedig, der kun ligger 95km fra Bibione.

Tag en tur til den nærliggende smukke naturpark Valgrande, der lægger op til en kort vandretur, en frisk cykeltur eller en tur på hesteryg. Nyd det imponerende natursceneri sammen med familien.

Bibione har et udvalg af både store og små velassorterede supermarkeder, hvor I kan købe ind til snacks til strandtasken, eller aftenens familiemiddag. I finder let både lokale råvarer og de velkendte dagligvarer.

Bibiones har et bredt udvalg af farverige butikker og små souvenirshops, så I kan finde det, der skal med hjem som minde om en jeres ferie i Italien.