Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Søterrasserne

Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
100 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 100 m
Restaurant
100 m
Supermarked
1.4 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Attraktiv lokation

Med udsigt over havet får I ikke en bedre lokation på Bornholm end Søterrasserne. Hyggelige ferielejligheder, adgang til strand/klippekyst og få kilometer til by gør Søterrasserne særligt attraktivt, når ferien går til Bornholm. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 100 m
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Omgivelser
Nærmeste bus station
450 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 28.7 km
Nærmeste by
Tejn, 1.4 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
1.4 km

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Søterrasserne

Om Søterrasserne

Om Søterrasserne

I det smukke Nordbornholm ligger Søterrasserne, som er et feriested, der består af flere nyistandsatte, fine ferielejligheder med havudsigt. Søterrasserne ligger ved Sandkås, som er en badebugt med fint sand og rent vand, og I har blot 100 meter til stranden og de karakteristiske klippeformationer ved vandet. Kontakt os på telefon 70 15 41 41 for at bestille eller book online.

Ferielejligheder med terrasse

Ferielejligheder med terrasse

Ferielejlighederne er små og hyggelige. I har eget minikøkken, så I har mulighed for at lave mad. Der er opholdsplads med sofa og tv samt et spisebord med stole. Derudover hører der terrasse eller balkon til alle ferielejlighederne, hvor I kan nyde solens smukke lys over havet. 

På feriestedet kan I spille minigolf, købe småting i kiosken og spise på en god restaurant. 

I nærområdet

I nærområdet

Der er mange smukke naturoplevelser på Bornholm, og I bor tæt på mange af dem. Bare tre minutters gang fra stedet ligger Storedalen, som er et skønt naturområde, der opstod helt tilbage i istiden, som en smuk gammel sprækkedal, hvor I kan gå på oplevelse.

Med byerne Tejn og Allinge som nærmeste naboer, kan I rigtig opleve den bornholmske gæstfrihed og de kulturelle seværdigheder og kulinariske oplevelser. Oplev også Gudhjem, Sandvig og alle de andre obligatoriske steder, når I holder ferie på Bornholm! 


Husk at få færgen med til pakkepris!

Husk at få færgen med til pakkepris!

At booke Bornholm hos Friferie.dk, giver jer også mulighed for at sejle derover (og hjem) til pakkepris. Vi hjælper gerne med at bestille både bolig og Bornholmslinjen på de bedste afgange og til de billigste billetpriser. Ring og få mere at vide - eller noter "ønsker færge" når I bestiller jeres ferie her på Søterrasserne.