Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Nyd den dejlige ferieby Bibione!
Dejlige lyse lejligheder i grønne omgivelser
Masser af muligheder for aktiviteter i området
2 lækre pools at boltre jer i!
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.3 km
Bar
500 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1.3 km
Bar
500 m

Dejlige ferieboliger med swimmingpool i badebyen Bibione.

Solarium er det oplagte valg, for børnefamilien, der elsker vand og sol. Solarium byder på moderne og komfortable ferielejligheder med plads til hele børnefamilien, som ønsker at være tæt på det hele i den farverige italienske ferieby Bibione. Der er to pools tilknyttet boligkomplekset Solarium og hvis I har lyst til en tur i det smukke Adriaterhav, så er der kun 1300m til Bibiones smukke, brede strande, hvor der er rig mulighed for at nyde sydens sol, vandaktiviteter eller en slentretur langs den flotte strandpromenade. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 1.3 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
1.3 km
Pool
Udendørs pool
Babypool
Bar/Restaurant
Bar
500 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 90
Nærmeste by
Bibione, 150 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til Solarium!

Strand, pool og ferie!

Strand, pool og ferie!

Ferieboligerne Solarium ligger i flotte grønne omgivelser og i midten finder du de dejlige udendørs swimmmingpools. Her findes også en dejlig børnepool, hvor du nemt kan holde øje med de små, mens de hygger sig i det lave vand.

Skal dagen byde på strandaktiviteter, er der kun 1300m til Bibiones populære strande, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert I Adriaterhavet, tage en tur i parasail eller bare gå en tur langs den brede, smukke strandpromenade, der strækker sig så langt øjet rækker. Her er dejligt sand, hvor alle i familien kan hygge sig i en liggestol, plaske i vandet eller lege i sandet.  Strandpromenaden er omkranset af store smukke pinjetræer. Her findes også små oaser med legepladser til børnene, og fra stranden er der let adgang til små shops, barer og restauranter.

Faciliteter og aktiviteter i området

Faciliteter og aktiviteter i området

Cykeludlejning tilbydes via Solarium, så I let kan komme rundt og opdage området. I Bibone er der mange velanlagte cykelstier, blandt andet langs promenaden.

Måske kan det friste med et sjovt besøg i Luna Park Adriatico? En sjov, lille forlystelsespark i Bibione, med herlige oplevelser for alle aldre. Parken har åbent hver aften fra kl. 19.00 til 24.00 fra midt maj til midt september.

Eller måske et besøg i det populære Bibione Spa, der ligger 1 km fra jeres feriebolig? De har åbent året rundt. Her kan man hygge sig i forskellige pools, nyde wellness og forkælelse for hele familien.

Når I bor på Solarium, har I også et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Bibione og udforske de omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavskysten. Hvis I gerne vil udforske Italiens hyggelige stemning i de omkringliggende kystbyer, såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima, venter der jer masser af oplevelser i Bibiones bagland.      

Spis godt i Bibione

Spis godt i Bibione

Bibione har et varieret udvalg af familierestauranter, så der er altid noget at finde for enhver smag, hvis I vil smage på de autentiske italienske favoritter. Solarium ligger centralt i Bibione, og der er mange restauranter i umiddelbar nærhed af jeres feriebolig.

Bibione har mange forskellige store og små supermarkeder, så det er let at handle ind, hvis I gerne vil tilberede jeres egne favoritter i jeres feriebolig. Solarium har alle en dejlig køkkenniche, og tilhørende er også egen balkon eller terrasse, hvor I kan yde jeres familiemåltider sammen.

Souvenirs og slentretur i Bibione

Souvenirs og slentretur i Bibione

Til ferieboligen er der tilknyttet cykeludlejning, så I kan tage en frisk familietur via Bibiones cykelstier.

Hvad med at opleve det storslåede naturområde Valgrande? Naturparken ligger kun et par kilometer nord for Bibione centrum, og er ideelt til en gåtur eller aktiv tur gennem området på cykel eller på hesteryg.

Bibione by har et bredt udvalg af forskellige butikker og souvenirshops, og der er noget at finde for hele familien.

Fra jeres bolig  på Solarium, har I et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Bibione og de omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavet. I kan fx. udforske de omkringliggende kystbyer, såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima. ca 95km fra Bibione finder I Venedig, så vil I gerne opleve hyggelige italienske byer, venter der jer masser af oplevelser i Bibiones opland.    

Der ligger flere supermarkeder i Bibione by. Derfor er det hurtigt og let, hvis der skal handles ind til morgenmaden, en lille snack til strandtasken eller hvad I måtte have brug for.